Burkolatfelújítás az M5-ösön Lajosmizse térségében

KÖZLEMÉNY
2024. 04. 16., 07:22
Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 59-es és a 60-as kilométerszelvények között Lajosmizse térségében 2024. április 12-től várhatóan 2024. április 27-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A burkolatfelújítás ideje alatt forgalomterelés zajlik az 57-es és a 64-es kilométerszelvényeknél található műszaki átjárók között. Irányonként kétszer két sáv áll a közlekedők rendelkezésére, kivéve a terelés kiépítésének és elbontásának idejét. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.

A munkálatok előreláthatóan 2024. április 12-én kezdődnek az érintett szakaszon. Az 57-es és a 64-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Szeged felé tartó forgalmat ideiglenesen az előző sávba és a szemközti oldal előző sávjába terelik. A munkálatok várhatóan 2024. április 27-én befejeződnek. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán és vigyázzanak a terelésben dolgozókra.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.