Ideiglenes forgalmirend-változás az Izsáki úton

2024. 03. 20., 19:00
Aszfaltozási munkálatok miatt március 23-áig ideiglenesen módosul a forgalmirend az Izsáki út és az Olimpia utca csomópontjában épülő turbó körforgalom környékén. De más változások is vannak az út négysávosítás ával kapcsolatban.
A galéria 12 képet tartalmaz

A befejezéséhez közeleg az Izsáki út felújítása és négysávosítása. A belváros felől az M5-ös autópálya irányába tartó külső sávot is lezárták március 23-áig, ezért a Mercedes-Benz Sport Akadémia előtt lévő Kodály Iskola autóbusz-megállót lezárták, a megállóhelyet áthelyezték a Dózsa György útra, a vasúti átjáró elé.

Szombaton a körforgalom Olimpia utcai csatlakozó ágát is lezárják majd, így a környéken található ingatlanok és áruházak, valamint a Mercedes-Benz Sport Akadémia is a Csabay Géza körút irányából lesznek megközelíthetők. Vasárnaptól a körforgalom valamennyi irányban járhatóvá válik, további korlátozásokra majd a gömbsüvegek elhelyezésekor, valamint az útburkolati jelek felfestésekor kell számítani.

Szerdán és csütörtökön a Hullám vendéglő kereszteződésében kell számítani fennakadásokra, mivel az Izsáki úton a Vízmű utca és a Kelemen László utca közötti szakaszon mozgó ideiglenes forgalomterelés mellett folytat aszfaltozási munkálatokat a kivitelező – tájékoztatta közleményében a Kecskeméti Médiacentrumot az Építési és Közlekedési Minisztérium.