Kecskemét TV Kecskemét TV Kecskeméti lapok Kecskeméti lapok Gong rádió Gong rádió Keol Keol MONTÁZS magazin MONTÁZS magazin
Regisztráció Regisztráció Regisztráció Kecskemét város Kecskemét város

Naptár 2022. Szeptember 26. Hétfő  Jusztina

EUR: --- Ft Árfolyam csökkenés

GBP: --- Ft Árfolyam növekedés

Hiros.hu Facebook YouTube csatorna
Hirdetés

Neomedical Egészségközpont – Ahol a beteg az első - Videóval

PROMÓCIÓ

2022.09.19. 08:44

Új egészségközpont nyílt Kecskeméten, a Piramis Udvarházban. A belváros szívében található egészségközpontban olyan magán szakrendelések lesznek elérhetőek, amelyek a városban egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen voltak elérhetők. A cél a betegek minél gyorsabb és magasabb szintű ellátása, a legkiválóbb szakorvosok által. Aki autóval érkezik, ingyen parkolhat, aki nem tud eljönni, azt elhozzák. Aki bent van, nem stresszel, nem feszeng, biztonságban érzi magát. Mert tudja, hogy a legjobb kezekben van.

A Neomedical Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társaságot 2006-ban egy mentőautóval és egy gyalogőrségi mentőtáskával indították el. Ma már Neomedical Abulance Service Kft. néven működnek, és 7 mentőautóval állnak a betegek rendelkezésére: két mentőorvosi kocsi, három esetkocsi és két mentőautó segíti munkájukat. Vállalatokat és lakossági ügyfeleket egyaránt kiszolgálnak. Vállalati projektek keretében rendszeres tömegteszteléseket, laborszolgáltatásokat nyújtanak, a céges szűrések mellett egészségügyi képzéseket, tanfolyamokat tartanak, valamint üzemorvosi szolgáltatást, betegszállítást végeznek, és rendezvények egészségügyi biztosítását is vállalják.

Színes tehát a paletta, de ezt még tovább kívánják bővíteni a Neomedical Egészségközpont megnyitásával, a vállalatok és a lakosság részére egyaránt. Jelenleg mintegy hatvan alkalmazott segíti a szakszerű ellátást: szakorvosok, mentőorvosok, mentőtisztek, szakdolgozók, mentődolgozók, mentőgépkocsi-vezetők és az irodai munkatársak alkotják azt a csapatot, melynek célja a legmagasabb színvonalú egészségügyi kiszolgálás.

A csütörtökön tartott megnyitón a sajtó képviselői megismerkedhettek a központ kínálatával, a bejárás során láhatták, miért is lesz a Neomedical Egészségközpont népszerű Kecskeméten és azon kívül is.

- Megpróbáltuk a cég életében azt a vonalat követni, hogy az egészségügyet egy más szemszögből nézzük. Erre utal a neomedical szóösszetételben a „neo” kifejezés is. Vagyis, a beteget próbáljuk előtérbe helyezni, a betegeken, bajbajutottakon próbálunk segíteni – emelte ki köszöntőjében Zsiros Csaba, a Neomedical Ambulance Service Kft. tulajdonosa, ügyvezetője.

Hogy milyen célok vezérlik a céget, hogyan alakult ki a vadonatúj egészségközpont kínálata, arról Oláh Gábor, a tulajdonostárs mesélt.

- Amikor fiatalon, nagy lendülettel és tettvággyal tele, nagy álmokat szőve találkoztam a Neomedical céggel, azon gondolkoztam, tenni kellene valami igazán hasznos dolgot. Ami nem csak egy elvégzett feladat, hanem számít és fontos. és az volt egy olyan gondolatom, hogy létre kellene hozni egy olyan egészségközpontot Kecskeméten, ahova én is szívesen elmennék, ahova gyermekeimet elvinném, és szeretteimnek is szívesen ajánlanám, ha egészségügyi ellátásra van szükségük. Egy olyan helyet, ahol kiváló szakemberek dolgoznak, és olyan légkör, hangulat és impulzusok fogadják az ide betérőket, amitől nem még inkább stresszes helyzetbe kerülnek, hanem inkább kicsit ellazítja és megnyugtatja őket – mondta Oláh Gábor.

A terveket pedig követte a megvalósulás: a Neomedical Egészségközpont négy modern, kiválóan felszerelt rendelővel, várja a pácienseket, akiket belépéskor kedves és segítőkész kolléga vár az információs pultban. A kényelmes és hangulatos váróban nem kell feszengve várni, hogy beszólítsák, senkinek nincs olyan érzése, hogy egy orvosi rendelőben ül. Ami bent, a rendelőkben keletkezik hang vagy zaj, ott is marad, a hangrendszerből kellemes, lágy zene szól, senki nem hallja a váróban, mi zajlik odabenn. Két gyermeksarkot is kialakítottak (egyet a gyerekrendelőben és egyet a váróban), pelenkázó állomás is van a mosdóban, teljes felszereléssel.

Hirdetés

[ A cikk a hirdetés után folytatódik! ]

De még az ingyen parkolást is megoldották: a rendelésre érkezők ingyen parkolhatnak a Malom Bevásárlóközpont parkolóházában. Ezen felül pedig arra is lehetősége van egy betegnek, hogy ha nem tud eljutni az egészségközpontba, igény esetén a lakásától a szakrendelőig elszállítják, majd az ellátás után visszaviszik az otthonába. Az utazás során csak a páciens (igény szerint egy kísérője) és két mentő szakdolgozó utazik egyszerre egy mentőautóban, és mindez a piaci árnak mindössze a felébe kerül számára.

A központban olyan szakrendelések lesznek, amelyek magánrendelésben Kecskeméten és környékén egyáltalán nem elérhetőek, vagy körülményes az igénybevétele. Több szakterület is egyeztetés és engedélyeztetés alatt van még, ami már biztos: lesz urológia, gyermek neurológia, aneszteziológia, gyógytornászat, gyermek gyógytornászat, ortopédia, gyermek gasztroenterológia, bőrgyógyászat, kadriológia és képalkotó diagnosztikai vizsgálatok (pl. ultrahang), emellett pedig tervezik a gyerek szakrendelések széles skáláját lefedni. Az orvosi szakrendelések mellett pedig olyan egészségügyi szolgáltatások is elérhetők lesznek, mint a logopédus, gyógytornász, gyógymasszőr.

Körülbelül két hét múlva tíz orvossal (és két egészségügyi szakdolgozóval) kezdik meg működésüket. A különböző szakterületekről érkező szakorvosok száma pedig - a tervek szerint - idővel eléri a 30-40 főt. A szakemberek rendelési ideje szigorú, előre eltervezett és meghirdetett órarend szerint történik, időpontot telefonon vagy a cég weboldalán lehet foglalni, de egy applikáció is rendelkezésre áll, mely még könnyebbé és gyorsabbá teszi az időpontfoglalást.

Az ünnepélyes megnyitón megjelent dr. Papp Zoltán, önkormányzati képviselő is, aki maga is az egészségügyi területen tevékenykedik, és évtizedek óta kiváló szakmai és baráti kapcsolat fűzi a Neomedical Egészségközpont tulajdonosaihoz.

- Pontosan emlékszem arra a napra, amikor tizenhat évvel ezelőtt Csabi batárom (Zsiros Csaba tulajdonos – a szerk.) megálmodta ezt a céget, és pontosan tudom, hogy mennyi erőfeszítésbe és munkába került, míg ez a cég ide jutott. Ismerve a vezetőket, én azt gondolom, hogy központi szerep fog jutni a Neomadicalnak. Tudom, hogy maximalisták, tökéletesen felkészültek, és tudom, hogy ebből a rendelésből is a maximumot fogják kihozni. Olyan orvosi szintű ellátást fognak itt a betegek kapni, ami bármelyik európai nagyvárosban megállná a helyét – mondta dr. Papp Zoltán.

Neomedical Egészségközpont
Kecskemét, Csányi u. 1-3. I. emelet (Piramis Udvarház belső lépcsőház, 15-ös csengő)
Weboldal: neomedical.hu
Telefonszám: +36302435561

 

Percről percre percről percre

Fő híreink fő híreink

Hirdetés

helyi hírek

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: itt a 2022-23-as bajnoki évad programja

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: itt a 2022-23-as bajnoki évad programja

Pénteken 18 órakor hazai pályán megkezdődik a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára a 2022-23-as ba...

2022.09.26. 11:02

Szeptember 28-án dr. Sántha György előadásával folytatódik a Hírös Szenior Egyetem

Szeptember 28-án dr. Sántha György előadásával folytatódik a Hírös Szenior Egyetem

A Neumann János Egyetem a CédrusNet Kecskemét Programmal összefogásban 2022. év őszén is folytatj...

2022.09.26. 08:53

Hírös Félmaraton: jó hangulat, hatalmas közösségi élmény

Hírös Félmaraton: jó hangulat, hatalmas közösségi élmény

Szeptember utolsó vasárnapján került sor a IUSTITIA Egyesület őszi legnagyobb versenyér...

2022.09.25. 21:16

Táncolj Kecskemét! - A vártnál is nagyobb sikert aratott a IV. Nagy Táncválasztó

Táncolj Kecskemét! - A vártnál is nagyobb sikert aratott a IV. Nagy Táncválasztó

Vasárnap reggel óta sürögtek, forogtak a Grapevine Tánciskola tanítványai és oktatói, hogy minden...

2022.09.25. 20:40

50 kép

Női kézi: papírforma győzelmet aratott Kecskeméten a Szent István SE

Női kézi: papírforma győzelmet aratott Kecskeméten a Szent István SE

Noha a SZISE győzelme egy percig sem forgott veszélyben, a szezon eddigi legjobb játékával rukkol...

2022.09.25. 19:07

Szívünk Napja: szűrésekkel és tanácsadással várták a kecskemétieket

Szívünk Napja: szűrésekkel és tanácsadással várták a kecskemétieket

A Vasútparktól induló és a Főtérig tartó közös sétával kezdődött az idei Szívünk Napja progr...

2022.09.25. 17:42

22 kép

Sikeres volt a XI. Kadafalvi Napok

Sikeres volt a XI. Kadafalvi Napok

Többek között zenés, táncos, mozi- és gasztro-programok várták a vendégeket a XI. Kadafalvi ...

2022.09.25. 13:15

46 kép

Vasúti és buszos utazási kedvezmény az ötöslottó 65. születésnapi szuperkoncertjére

Vasúti és buszos utazási kedvezmény az ötöslottó 65. születésnapi szuperkoncertjére

A Szerencsejáték Zrt. az ötöslottó 65. születésnapja alkalmából újra ingyenes szuperkoncertet ren...

2022.09.25. 12:11

Biztonság, Egészség, Közösség Kecskeméten

"Biztonság, Egészség, Közösség" Kecskeméten

Bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági konferenciát szervezett a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egy...

2022.09.25. 09:46

Az utolsó másodpercben veszített pontot a KTE-Piroska Szörp

Az utolsó másodpercben veszített pontot a KTE-Piroska Szörp

Szombat este Százhalombattán lépett pályára a KTE-Piroska Szörp a férfi kézilabda NB I/B 4. fordu...

2022.09.24. 21:32

Borbási Nap: amilyen kicsi a közösség, olyan összetartó

Borbási Nap: amilyen kicsi a közösség, olyan összetartó

Igazi családias hangulat uralkodott szombaton a Borbási Napon. S amennyire kicsi a közössége...

2022.09.24. 16:41

43 kép

Kadafalvi Napok: 150 gyereket emeltek a magasba!

Kadafalvi Napok: 150 gyereket emeltek a magasba!

Immáron 4. alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Gyereket a magasba! országos gyermekemelést, ez...

2022.09.24. 15:58

62 kép

Tanévet nyitott a KESI

Tanévet nyitott a KESI

Megnyílt a tanév a Kecskeméti Sportiskolában (KESI) is szombaton délelőtt. Az összes szakosztály&...

2022.09.24. 14:13

29 kép

A hatósági áras tűzifaprogram részletei

A hatósági áras tűzifaprogram részletei

Elindult a hatósági áras tűzifaprogram, már lehet jelentkezni a vásárlási szándékkal az erdő...

2022.09.24. 12:27

Kardos Zsolt hadnagy fotóját beválasztották az idei Csillag-képek kiállításra

Kardos Zsolt hadnagy fotóját beválasztották az idei Csillag-képek kiállításra

Kardos Zsolt hadnagy, falconos műszaki kollégánk fotóját beválasztották az idei Csillag-képek kiá...

2022.09.24. 11:07

Scoregoal: pont nélkül tértünk vissza Debrecenből

Scoregoal: pont nélkül tértünk vissza Debrecenből

Megszakadt az SG Kecskemét Futsal veretlenségi sorozata az 5. fordulóban.

2022.09.24. 09:53

Másodikok lettek megyénk rendőrei az országos közlekedésrendészeti versenyen

Másodikok lettek megyénk rendőrei az országos közlekedésrendészeti versenyen

A XI. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen megyénk dobogós eredményt ért el a csapatve...

2022.09.24. 08:27

Duna Aszfalt-DTKH: Sikeres bajnoki főpróba a Szeged ellen

Duna Aszfalt-DTKH: Sikeres bajnoki főpróba a Szeged ellen

A szeptember 30-i bajnoki rajt főpróbáját tartotta pénteken a Messzi István sportcsarnokban a Dun...

2022.09.23. 21:31

Kecskeméti TE: Magabiztos játékkal vertük meg a Ceglédet

Kecskeméti TE: Magabiztos játékkal vertük meg a Ceglédet

Pénteken felkészülési mérkőzést iktatott be a heti munkába a szakmai stáb, az ellenfél az NB...

2022.09.23. 20:05

A nap hírei 1 percben

A nap hírei 1 percben

Nézze meg a nap legfontosabb kecskeméti híreit itt, 1 percben:

2022.09.23. 18:41

Még több helyi hírmég több hír
Kecskeméti Lapok
Hírös históriák
Hírös gazdaság
A cookie-kkal még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. További információk Értem

Süti („cookie”) Információ

Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
A „sütiket” az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint az Európai Unió előírásainak megfelelően használjuk.
Azon weblapoknak, melyek az Európai Unió országain belül működnek, a „sütik” használatához, és ezeknek a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük.

1. „Sütik” használatának szabályzata

Ez a szabályzat a domain név weboldal „sütijeire” vonatkozik.

2. Mik azok a „sütik”?

A „sütik” olyan kisméretű fájlok, melyek betűket és számokat tartalmaznak. A „süti” a webszerver és a felhasználó böngészője közötti információcsere eszköze. Ezek az adatfájlok nem futtathatók, nem tartalmaznak kémprogramokat és vírusokat, továbbá nem férhetnek hozzá a felhasználók merevlemez-tartalmához.

3. Mire használhatók a „sütik”?

A „sütik” által küldött információk segítségével az internetböngészők könnyebben felismerhetők, így a felhasználók releváns és „személyre szabott” tartalmat kapnak. A cookie-k kényelmesebbé teszik a böngészést, értve ez alatt az online adatbiztonsággal kapcsolatos igényeket és a releváns reklámokat. A „sütik” segítségével a weboldalak üzemeltetői névtelen (anonim) statisztikákat is készíthetnek az oldallátogatók szokásairól. Ezek felhasználásával az oldal szerkesztői még jobban személyre tudják szabni az oldal kinézetét és tartalmát.

4. Milyen „sütikkel” találkozhat?

A weboldalak kétféle sütit használhatnak:

 • - Ideiglenes „sütik”, melyek addig maradnak eszközén, amíg el nem hagyja weboldalt.
 • - Állandó „sütik”, melyek webes keresőjének beállításától függően hosszabb ideig, vagy egészen addig az eszközén maradnak, amíg azokat Ön nem törli.
 • - Harmadik féltől származó „sütik”, melyeket harmadik fél helyez el az Ön böngészőjében (pl. Google Analitika). Ezek abban az esetben kerülnek a böngészőjében elhelyezésre, ha a meglátogatott weboldal használja a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokat.

Elengedhetetlen munkamenet (session-id) „sütik”:

Ezek használata elengedhetetlen a weboldalon történő navigáláshoz, a weboldal funkcióinak működéséhez. Ezek elfogadása nélkül a honlap, illetve annak egyes részei nem, vagy hibásan jelenhetnek meg.

Analitikai vagy teljesítményfigyelő „sütik”:

Ezek segítenek abban, hogy megkülönböztessük a weboldal látogatóit, és adatokat gyűjtsünk arról, hogy a látogatók hogyan viselkednek a weboldalon. Ezekkel a „sütikkel” biztosítjuk például, hogy a weboldal az Ön által kért esetekben megjegyezze a bejelentkezést. Ezek nem gyűjtenek Önt azonosítani képes információkat, az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. ( pl: Google Analitika)

Funkcionális „sütik”:

E sütik feladata a felhasználói élmény javítása. Észlelik, és tárolják például, hogy milyen eszközzel nyitotta meg a honlapot, vagy az Ön által korábban megadott, és tárolni kért adatait: például automatikus bejelentkezés, a választott nyelv, a szövegméretben, betűtípusban vagy a honlap egyéb testre szabható elemében Ön által végrehajtott felhasználói változtatások. Ezek a „sütik” nem követik nyomon az Ön más weboldalakon folytatott tevékenységét. Az általuk gyűjtött információkban lehetnek azonban személyes azonosító adatok, amelyeket Ön megosztott.

Célzott vagy reklám „sütik”:

Ezek segítségével a weboldalak az Ön érdeklődési körének leginkább megfelelő információt (marketing) tudnak nyújtani. Ehhez az Ön kifejezett belegyezése szükséges. Ezek a sütik részletes információkat gyűjtenek böngészési szokásairól.

5. Tartalmaznak a „sütik” személyes adatokat?

A legtöbb „süti” nem tartalmaz személyes információkat, segítségével nem azonosíthatók a felhasználók. A tárolt adatok a kényelmesebb böngészésért szükségesek, tárolásuk olyan módon történik, hogy jogosulatlan személy nem férhet hozzájuk.

6. Miért fontosak a „sütik” az interneten?

A „sütik” szerepe, hogy kényelmesebbé tegyék a felhasználók számára a böngészést, hiszen a böngészési előzmények révén állítja be a felhasználóknak a reklámokat, tartalmakat. A „sütik” letiltása vagy korlátozása néhány weboldalt használhatatlanná tesz. A letiltott vagy korlátozott „sütik” azonban nem jelentik azt, hogy a felhasználóknak nem jelennek meg hirdetések, csupán a megjelenő hirdetések és tartalmak nem „személyre szabottak”, azaz nem igazodnak a felhasználó igényeihez és érdeklődési köréhez. Néhány minta a „sütik” felhasználására:

 • - A felhasználó igényeihez igazított tartalmak, szolgáltatások, termékek megjelenítése.
 • - A felhasználó érdeklődési köre szerint kialakított ajánlatok.
 • - Az ön által kért esetben a bejelentkezés megjegyzése (maradjon bejelentkezve).
 • - Internetes tartalmakra vonatkozó gyermekvédelmi szűrők megjegyzése (family mode opciók, safe search funkciók).
 • - Reklámok gyakoriságának korlátozása; azaz, egy reklám megjelenítésének számszerű korlátozása a felhasználó részére adott weboldalon.
 • - A felhasználó számára releváns reklámok megjelenítése.
 • - Geotargeting

7. Biztonsággal és adatbiztonsággal kapcsolatos tényezők.

A „sütik” nem vírusok és kémprogramok. Mivel egyszerű szöveg típusú fájlok, ezért nem futtathatók, tehát nem tekinthetők programoknak. Előfordulhat azonban, hogy más szándékkal (rosszindulattal) rejtenek el információkat a „sütiben”, így azok spyware-ként működhetnek. Emiatt a víruskereső és –irtó programok a „sütiket” folyamatosan törlésre ítélhetik.

Mivel az internet böngészésre használt eszköz és a webszerverek folyamatosan kommunikálnak, tehát oda-vissza küldik az adatokat, ezért ha egy támadó (hekker) beavatkozik a folyamatba, kinyerheti a „sütik” által tárolt információkat. Ennek egyik oka lehet például a nem megfelelő módon titkosított internet (WiFi) beállítás. Ezt a rést kihasználva adatokat nyerhetnek ki a „sütikből”.

8. A „sütik” kezelése, törlése

A „sütiket” a használt böngészőprogramokban lehet törölni vagy letiltani. A böngészők alapértelmezett módon engedélyezik a „sütik” elhelyezését. Ezt a böngésző beállításainál lehet letiltani, valamint a meglévőket törölni. Mindemellett beállítható az is, hogy a böngésző értesítést küldjön a felhasználónak, amikor „sütit” küld az eszközre. Fontos hangsúlyozni azonban, hogy ezen fájlok letiltása vagy korlátozása rontja a böngészési élményt, valamint hiba jelentkezhet a weboldal funkciójában is.

 • - A beállítási lehetőségek általában a böngésző „Opciók” vagy „Beállítások” menüpontjában találhatók. Mindegyik webes kereső különböző, így a megfelelő beállításokhoz kérjük. használja keresője “Segítség” menüjét, illetve az alábbi linkeket a sütik beállításainak módosításához:
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
 • - Az anonim Google Analitika „sütik” kikapcsolásához egy úgynevezett „Google Analytics plug-in”-t (kiegészítőt) telepíthet a böngészőjébe, mely megakadályozza, hogy a honlap az Önre vonatkozó információkat küldjön a Google Analitikának. Ezzel kapcsolatban további információkat az alábbi linkeken talál:
Google Analytics & Privacy vagy Google Elvek és Irányelvek

9. További hasznos linkek

Ha szeretne többet megtudni a „sütik”-ről, azok felhasználásáról:

Microsoft Cookies guide
All About Cookies
Facebook cookies