Kategória: Labdarugás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
14 találat
2023.05.30

Ilyen volt a pénteki fociünnep Kecskeméten

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A szurkolók egész este ünnepeltek a csapattal a Benkó Zoltán Szabadidő Központban.
2023.05.29

Kecskeméti TE: véget ért a 2022/2023-as szezon

Véget ért az OTP Bank Liga 2022/2023-as kiírása, melyet klubunk története legjobb szereplését produkálva a második helyen zárt. Az ezüstérmet a legkevesebb kapott góllal (32), valamint a legkevesebb vereséggel (6) szereztük meg. A bajnokságtól búcsúzik a Bp. Honvéd és a Vasas, feljutott a DVTK és az MTK. A bajnok FTC a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat, míg a kupagyőztes ZTE, valamint a bronzérmes Debrecen mellett csapatunk az Európa-konferencialigában próbálhatja ki magát a nemzetközi porondon.
2023.05.26

Megvan az ezüst!

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A mérkőzés után átadták az érmeket a Széktói Stadionban, ezután pedig hajnalig tartó buli következett a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.