Július 13. szombat, Jenő

Anno

A múlt értékeinek feltárása a célja a Kecskeméti Televízió archívumára épülő ANNO című műsornak, amely a Kiemelőn belül jelentkezik keddenként.

Családban marad

Értékteremtő magazin pozitív példák bemutatásával. Milyen gondokkal kell megküzdenie egy 21. századi családnak – erről is szól  a Családban marad.

Élő emlékezet

Történelmi események személyes vallomásokba ágyazva. Hajagos Csaba, történész műsora a Nemzeti Emlékezet Bizottsággal együttműködésben jelentkezik.

ÉlŐvíz

Az ÉlŐvíz című vallási magazinműsorban Kecskemét és környéke vallási életével foglalkozunk: bemutatjuk a főbb eseményeket, felvillantunk egy-egy rövid portrét, hallhatunk igehirdetést, és körüljárunk fontos fogalmakat. Tartsanak velünk minden hónap…

Esélyes

Középpontban azok, akik eddig háttérbe szorultak – érzékenyítő műsor a társadalom hátrányos helyzetű csoportjairól, személyiségeiről. 

Gazdasági Ablak

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben készített gazdasági magazin a kamara híreivel.

Híróra

Hírös Hírek

Amit más híradóból nem tudhat meg: Helyi hírek, információk, döntések és érdekességek. Hírös Hírek minden hétköznap 19 órától. 

Hírös Históriák

Lokálpatrióta műsor, amely a város történetét dolgozza fel szakértők és a kecskemétiek segítségével a nyomtatott magazin után televíziós változatban is havonta egyszer pénteken este 20 órától. 

Hírös Kecskemétiek

Hírös Naptár

Helytörténeti évfordulók és érdekességek egy percben, minden hétköznap a Hírös Hírek után,  a Kiemelő előtt. 

Kecskemét Kincsei

Kecskeméti Arcok

Kertészkedő

Kiemelő

Mi áll a hírek hátterében? Hírek és érdekességek bővebben, több szemszögből. Beszélgetés a Nap vendégével és rövid, tematikus magazinok a Kiemelőben minden hétköznap a híradó után. Hétköznap 19:22

Közélet

Döntések, várospolitika, közvetlen környezetünk történései kifejtve egy-egy beszélgetésben Kecskemét és környéke meghatározó személyiségeivel minden csütörtökön 20 órától. 

Közgyűlés

Döntések első kézből - Kecskemét város képviselőtestületének döntéseit élőben is nyomon követhetik a Kecskeméti Televízió nézői. 

Lélektől Lélekig

Vallási műsor negyedévente. Beszélgetés a történelmi egyházak képviselőivel, ünnepekről, a hit nagy kérdéseiről, az egyházak tanításairól.

Múzsa

Kulturális magazinműsor; zene, képzőművészet és irodalom, a helyi kulturális élet meghatározó szereplői és eseményei a Múzsában minden kedden este 20 órától.

Sportmagazin

A helyi sportéletről ad teljes képet a Sportmagazin. Beszámolók a hétvége sporteseményeiről már hétfőn este 20 órától. 

Szenior Hírös Szabadegyetem

Természetvédelem

Természetvédelem határok nélkül

Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programnak köszönhetően, Európai Uniós támogatással, a HUSRB/23S/12/005 azonosító számú projekt keretében folytatódhat a Kecskeméti Televízió és a vajdasági Pannon TV közös természetvédelmi sorozata.…

Tiszta percek

Töretlenül magyarok