A Kecskemét Kártya rugalmas, egyedi igényeket kielégítő béren kívüli juttatás a megváltozott igényekre

2024. 09. 18., 10:43
Szeretné megjutalmazni munkatársait? Biztosítaná őket megbecsüléséről, ezzel is erősítve lojalitásukat? Erre kínál egy rendkívül egyszerű, költséghatékony és rugalmas megoldást a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. kedvezménykártya-programja, a Kecskemét Kártya. Ha Önnek fontos a munkavállalói elégedettség, ami hosszú távon egy cég sikerének záloga lehet, ne késlekedjen! Rendeljen kollégáinak Kecskemét Kártyát még az idei évben! Nem csak számukra szerez örömöt ezzel, de sokat spórolhat is az ajándékkal.

Van egy tippünk a cégvezetők számára arra, hogyan lehet munkavállalóik elégedettségét és lojalitását növelni mindössze 2500 forintért. Épp ennyiért lehet most igényelni darabonként a Kecskemét Kártyát, de mennyiségi kedvezménnyel is hozzá lehet jutni. A Kecskemét Kártya szabad felhasználású – tehát egyéni igényeket figyelembe vevő – juttatás, mely több mint 200 kecskeméti elfogadóhelyen érvényesíthető. Igényléstől számítva egy évig korlátlanul felhasználható, ezért folyamatosan segít a dolgozóknak a spórolásban. 2000 forintos áron évente megújítható a kedvezménykártya.

Hogy miért érdemes kiváltani a Kecskemét Kártyát egy cég teljes kollektívájának?

Egyrészt azért, mert használatával 5-30 százalék kedvezményhez juthatunk több mint 200 elfogadóhelyen. Ez átlagosan havi 10 ezer forintos megtakarítást jelenthet a cég munkatársainak, így a kártya szabad felhasználású béren kívüli juttatásnak tekinthető. A kedvezménykártyával ráadásul a helyi vállalkozókat is támogatják, hozzájárulhatnak a kecskeméti gazdaság forgalomnövekedéséhez.

Milyen munkáltatóknak szól ez a lehetőség?

Azok részére, akik kecskeméti székhellyel, telephellyel rendelkeznek. A nagyvállalatok egy ilyen rugalmas cafeteria elemmel növelhetik a dolgozói elégedettséget és csökkenthetik a fluktuációt.

A kis-és középvállalkozók akár praktikus karácsonyi ajándékként is adhatják a Kecskemét Kártyát, amit egy éven keresztül használhatnak munkatársaik.

De néhány fős cégek számára is segítség lehet, hiszen erősíthetik kollégáik helyi kötődését a kecskeméti kedvezményekkel.

Miért tökéletes lehetőség a béren kívüli juttatásokra a Kecskemét Kártya?

A pandémia és a válság következtében az emberek prioritásai megváltoztak. Nem csak a távmunka lehetősége vált fontosabbá, de megváltoztak a munkavállalói igények is. A rugalmas béren kívüli juttatások és egyéb, a munkavállalók jólétét szolgáló intézkedések tekintetében is átalakultak az elvárások. Ma már az egyéni igényeket figyelemben tartó, az igényekre alapozó juttatási formára van szükségük a kollégáknak. Ennek minden tekintetben megfelel a Kecskemét Kártya.

Miért tökéletes juttatás a munkatársak számára a Kecskemét Kártya?

Egyrészt azért, mert szabad felhasználású – egyéni igényeket figyelembe vevő – juttatás, melyet több mint 200 kecskeméti elfogadóhelyen érvényesíthetnek. Emellett értékálló is: egy fix összegű vásárlási utalvánnyal ellentétben a Kecskemét Kártyával a fizetésükből többet tudnak vásárolni a dolgozók. Ugyanakkor költséghatékony is ez a megoldás.

A Kecskemét Kártya kisértékű természetbeni juttatásnak minősül, ami után nem kell sem adót, sem járulékot fizetni. 

Így a bérhez képest kb. 40 százalékot takaríthatnak meg a cégek. Ráadásul a rendelt mennyiségtől függően a vásárolt kártyákra kedvezményt is biztosítanak. Mindemellett utazási támogatásként is felfogható a Kecskemét Kártya, hisz használható buszbérlet vagy parkolóbérlet vásárlásakor is.

Meddig érvényes a Kecskemét Kártya?

Egy évig korlátlanul felhasználható, ezért folyamatosan segít a dolgozóknak a spórolásban. 2000 forintos áron évente megújítható a kedvezménykártya.

További információk és kártyaigénylés: 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14. II. emelet

Telefonszám: 06/76/504-348

E-mail: [email protected]

Web: kecskemetkartya.hu

(x)