Kategória: Egyéb
Keresés
Dátum választó
Rendezés
26 találat
2023.07.22

Teqball bemutató az Árpádvárosban

Mi az a teqball? Hogyan és miért hajlított asztalon kell játszani? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a mai (szombat) teqball bemutatón az árpádvárosi játszótéren. A programot az idősebbek részére ingyenes egészségügyi szűrővizsgálat egészítette ki.
2023.07.17

A fehér asztal a béke szigete, ezért lovagrendje is van – lovagjait pedig épp ma tüntették ki

Megtartotta hétfőn éves díjátadó ünnepségét az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend a lajosmizsei Új Tanyacsárdában. A gasztronómia országos jeles képviselői immár 18. éve gyűlnek össze, hogy különböző elismerésekkel tisztelegjenek a legérdemesebbek előtt. Az Új Tanyacsárda társtulajdonosa, a lovagrend nagymestere, Garaczi János elmondta: a kitüntettek hosszú ideje bizonyítják kiválóságukat a szakmában.
2023.03.10

Palkovits István volt a Kiemelő vendége

Múlt szombaton Palkovits Istvánt „örökös lánchidasnak” választották az iskola jótékonysági bálján. Ezen felül edzőtábori felkészüléséről, versenyeredményeiről és a kitűzött célokról is beszélgetünk Palkovits Istvánnal, a KARC atlétájával a Kiemelőben.
2023.02.14

Kis Roland három magyar bajnoki címet szerzett az atlétikai országos bajnokságon

Február 4-én és 5-én rendezték meg Budapesten a BOK-csarnokban, az U16-os fedett pályás atlétikai országos bajnokságot, amelyen Kis Roland, a Kecskeméti Sportiskola - KARC versenyzője három magyar bajnoki címet szerzett. A kiskunfélegyházi atléta, edzőjével együtt naponta ját át Kecskemétre, az Atlétikai Stadionba edzeni. A fiatal atlétának és edzőjének gratulált kiváló eredményéhez Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Sportiskolát is működtető Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.
2023.01.24

Sportmagazin: indulnak az ökölvívó versenyek

A nemzetközi versenyzőket is felvonultató Bocskai-emlékversennyel hamarosan elindulnak a hazai ökölvívó küzdelmek. Bár ezen a megmérettetésen kecskeméti versenyzőnek nem szurkolhatunk, a sportág felnőtt és utánpótlás versenyzői szép eredményekkel büszkélkedhetnek. Tavaly például rekordszámú fiatal versenyző tett minimum vizsgát. Többek között erről is szó volt a KTV hétfő esti Sportmagazinjában, amelynek vendégei a KESI szakemberei, Németh János vezetőedző valamint Pongó István edző voltak.
2022.12.14

Sáfár Tamás volt a Kiemelő vendége

Rövid kitérő után december 18-án ismét Kecskeméten rendezik meg a Cyclocross Magyar Kupa utolsó fordulóját. 2013 óta mindössze egyszer hagyta el a Benkó Zoltán Szabadidőpark területét a szervező. Hogy mi is az a Cyclocross és miért egyre népszerűbb, arról Sáfár Tamással az MKB Bank Cycling Team csapatigazgatójával beszélgetünk a Kiemelőben.