Kategória: Egyéb
Keresés
Dátum választó
Rendezés
29 találat
2024.02.15

Az atléták kiemelkedő eredményeit ismerték el Kecskeméten

A február 10-én megtartott sportbálon az év sportolói között a Kecskeméti Sportiskola atlétikai szakosztályának azon egykori és mai versenyzőit is kitüntették, akik kiváló eredményeket értek el az elmúlt időszakban. A korábbi sportiskolás, ma a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club versenyzőjeként sportoló Palkovits István az év felnőtt sportolója, felkészítő szakembere, Németh Gyula az év edzője lett, míg Németh Mátyás távolugró az év utánpótlás sportolója díját érdemelte ki.
2023.12.25

Hívja a lelki segélyt, ha nyomasztja a magány!

A hírek karácsonykor gyakran foglalkoznak a magányosok ünnepi időszakhoz kötődő problémáival. Az év legmeghittebb időszakában az egyedüllét ugyanis az átlagos hétköznapokhoz képest is nehezebb. Segítség azonban létezik: ingyenes telefonszámokon várják a nehéz helyzetben lévők hívásait, egy jó szóval, tanáccsal, kedvességgel.
2023.07.22

Teqball bemutató az Árpádvárosban

Mi az a teqball? Hogyan és miért hajlított asztalon kell játszani? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a mai (szombat) teqball bemutatón az árpádvárosi játszótéren. A programot az idősebbek részére ingyenes egészségügyi szűrővizsgálat egészítette ki.
2023.07.17

A fehér asztal a béke szigete, ezért lovagrendje is van – lovagjait pedig épp ma tüntették ki

Megtartotta hétfőn éves díjátadó ünnepségét az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend a lajosmizsei Új Tanyacsárdában. A gasztronómia országos jeles képviselői immár 18. éve gyűlnek össze, hogy különböző elismerésekkel tisztelegjenek a legérdemesebbek előtt. Az Új Tanyacsárda társtulajdonosa, a lovagrend nagymestere, Garaczi János elmondta: a kitüntettek hosszú ideje bizonyítják kiválóságukat a szakmában.
2023.03.10

Palkovits István volt a Kiemelő vendége

Múlt szombaton Palkovits Istvánt „örökös lánchidasnak” választották az iskola jótékonysági bálján. Ezen felül edzőtábori felkészüléséről, versenyeredményeiről és a kitűzött célokról is beszélgetünk Palkovits Istvánnal, a KARC atlétájával a Kiemelőben.
2023.02.14

Kis Roland három magyar bajnoki címet szerzett az atlétikai országos bajnokságon

Február 4-én és 5-én rendezték meg Budapesten a BOK-csarnokban, az U16-os fedett pályás atlétikai országos bajnokságot, amelyen Kis Roland, a Kecskeméti Sportiskola - KARC versenyzője három magyar bajnoki címet szerzett. A kiskunfélegyházi atléta, edzőjével együtt naponta ját át Kecskemétre, az Atlétikai Stadionba edzeni. A fiatal atlétának és edzőjének gratulált kiváló eredményéhez Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Sportiskolát is működtető Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.
2023.01.24

Sportmagazin: indulnak az ökölvívó versenyek

A nemzetközi versenyzőket is felvonultató Bocskai-emlékversennyel hamarosan elindulnak a hazai ökölvívó küzdelmek. Bár ezen a megmérettetésen kecskeméti versenyzőnek nem szurkolhatunk, a sportág felnőtt és utánpótlás versenyzői szép eredményekkel büszkélkedhetnek. Tavaly például rekordszámú fiatal versenyző tett minimum vizsgát. Többek között erről is szó volt a KTV hétfő esti Sportmagazinjában, amelynek vendégei a KESI szakemberei, Németh János vezetőedző valamint Pongó István edző voltak.
2022.12.14

Sáfár Tamás volt a Kiemelő vendége

Rövid kitérő után december 18-án ismét Kecskeméten rendezik meg a Cyclocross Magyar Kupa utolsó fordulóját. 2013 óta mindössze egyszer hagyta el a Benkó Zoltán Szabadidőpark területét a szervező. Hogy mi is az a Cyclocross és miért egyre népszerűbb, arról Sáfár Tamással az MKB Bank Cycling Team csapatigazgatójával beszélgetünk a Kiemelőben.