Kategória: Kerékpár
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5531 találat
2024.02.09

2023 legeredményesebb kecskeméti sportolóit köszöntötték a Városházán

105 sportolót és 60 edzőt köszöntöttek ma (péntek) délután a Városházán. Ők azok a kiválóságok, akik 2023-ban Kecskemét város színeiben kiemelkedő eredményeket értek el. Az ünnepségen Szemereyné Pataki Klaudia polgármester hangsúlyozta, „A sport hosszú évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a város életében. Nem csak az életmód, vagy a testi egészség szempontjából fontos, hanem a közösségépítés, az összetartozás és a pozitív példák terjesztése miatt is.”
2023.11.17

A BÁCSVÍZ munkatársai a Bringázz a munkába! élmezőnyében

Remek eredményeket értek el a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai a Bringázz a munkába! kampány szeptemberben meghirdetett és október végéig tartó kihívásán. A 106 regisztrált céges csapat közül a 3. legjobb eredményt érték el, az egyéni listán pedig Praksch László (a képen balról) informatikus, adatvédelmi tisztviselő a 13. helyen végzett, míg Berecz Lajos laboratóriumvezető helyettes a 18. lett.
2023.11.02

Vasárnap KunCross Cyclocross Magyar Kupa lesz a szabadidőközpontban

November 5-én, vasárnap hagyományos helyszínnel folytatódik a Cyclo-cross Magyar Kupa, Kecskemétre látogatnak a kerékpársport őszi-téli szakágának sportolói. A tavalyi évhez hasonlóan idén ismét a Benkó Zoltán Szabadidőpark látja vendégül a KunCross-t, viszont annyi biztos, hogy most a fagy helyett kellemesebb idő vár a bringásokra, bár az előrejelzés szerint akár eső is lehet, ami izgalmassá teheti a pályát.
2023.09.25

Aranyat és bronzot hoztak a Hírös ESC bringásai a Tour de Zalakarosról

Az időjárás nem ígérkezett optimálisnak, hiszen erre a hétvégére nagy lehűlést jósoltak a meteorológusok. Szerencsére jóslatuk a szombati napra nem vált be, és száraz pályán, közel ideális körülmények között tudtak a csapatok versenyezni az időfutamban. A Sebestyén Gábor, Zubornyák György, Juhos Gergely, Szekeres Péter és Gáspár Levente által alkotott csapat nagyon készült erre a versenyre, […]
2023.09.22

Több százan vettek részt az autómentes napon tartott kerékpáros felvonuláson

Az autómentes nap zárásaként 17 órától kerékpáros felvonulást tartottak a fenntartható városi közlekedés jegyében. Az immár hagyományos eseményen kicsik és nagyok együtt tekertek egy kört a Főtérről kiindulva, biztosított útvonalon haladva, majd a Főtérre visszatérve. A célba érés után értékes nyereményeket, köztük fődíjként egy kerékpárt sorsoltak ki a résztvevők között.
2023.08.15

Tűző nap, forró nyereg: elfoglalva a Benei templom!

Augusztus 13-án ismét nyeregbe pattantak a IUSTITIA-s Baráti Bringázók. Bár a hét közepén még hűvös, esős volt az idő, hétvégére szikrázó napsütés köszöntött ránk. Ezúttal a benei és kerekei templom/rom/ volt a cél. Alábbiakan a csapat élménybeszámolóját olvashatják.
2023.07.25

Országúti kerékpársport - Győztünk Mohácson!

A mohácsi vész 500. évfordulóját felvezető rendezvénysorozat részeként kerékpárversenyt rendeztek Mohács 500 néven, ahol a kecskeméti alapítású MBH Bank Cycling Team két junior válogatott kerékpárosa, Balogh Zsombor és Szöllőssy Ádám is rajthoz állt. A 110 km-es távon mindketten nagyon aktívan versenyeztek és már az első kilométerek elteltével szökésbe tudtak kerülni néhány társukkal együtt. A nemzetközi rutint ügyesen kihasználva Balogh Zsombor nyerte meg az abszolút kategóriát, ezzel magára ölthette az összetett győztesnek járó sárga mezt. Szöllőssy Ádám is a főmezőny előtt ért még célba, így 2. lett az U19-es kategóriában.
2023.07.03

Két kecskeméti bringás, három érem az OB-n

Ismét Debrecenben rendezték meg az országúti kerékpárosok legnagyobb és legjobban várt megmérettetését, az országos bajnokságot. Időfutamon Farkas Janka (WU19) és Gáspár Levente (Master2) bronzérmes lett, majd országúton Farkas Janka megszerezte korosztályában a női bajnoki trikót.
2023.06.01

Új néven, változatlan célokkal működik tovább hazánk egyik kerékpáros utánpótlásbázisa az MBH Bank Cycling Team

Hamarosan új mezben találkozhatunk a nemrég névváltoztatáson átesett, kecskeméti bázisú, de mára már országossá növő kerékpáros csapattal, az MBH Bank Cycling Teammel, akik igazi különlegességnek számítanak hazánkban. Egyrészt azért, mert itthon egyedülállómódon egy több korosztályt átölelő utánpótlással rendelkeznek, melynek tetetjén egy teljes U23-as csapat található, ahonnan már rendszeresen szerepelnek versenyzők a magyar válogatottban.
2023.05.28

Rendkívül sikeres volt a VI. BringAuti Jótékonysági Kerékpáros Teljesítménytúra

137 bringás pattant nyeregbe szombaton, hogy letekerjék a VI. BringAuti Jótékonysági Kerékpáros Teljesítménytúra valamelyik távját a három közül. Az általuk befizetett regisztrációs díjakból, valamint az adományozók és a licitálók által adott összegből a nap végére 638.500 forint gyűlt össze, melyet a szervezők Autizmus Centrum és a „CSODABOGÁR” Nappali Intézmény javára ajánlottak fel.