Kategória: Gazdaság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.11.29

Kecskemét szegregált területeinek integrált szociális városrehabilitációja

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.7.1-16 kódszámú „Megyei jogú városok leromlott városi területeinek rehabilitációja” című felhívásra benyújtott pályázaton 548 millió Ft összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a város szegregált területei szociális rehabilitációjának megvalósítására. A támogatás mértéke 100%. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, valamint hazai társfinanszírozással a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.
2023.11.29

Társadalmi együttműködést erősítő programok Kecskeméten

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.9.1-16 kódszámú „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok” című felhívásra benyújtott pályázaton 165 millió Ft összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a társadalmi együttműködést erősítő programok megvalósítására. A támogatás mértéke 100%. A projekt az Európai Szociális Alap támogatásával, valamint hazai társfinanszírozással a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.
2023.11.29

Megújult az OTP bankfiókja a Malomban

Ünnepélyes keretek között adták át az OTP Bank megújult fiókját a Malom Központban. A tanácsadói szemléletű bankfiókban lakossági és vállalati szolgáltatásokat egyaránt elérhetnek az ügyfelek, és mindezeket immár egy letisztult designnal kialakított, otthonos környezetben vehetik igénybe.
2023.11.28

Független szakértőt kérdeztünk az ünnepek előtti hitelfelvételről

Az ünnepek közeledtével egyre többekben merül fel a gondolat, hogy növekedő kiadásaikat hitelből fedezzék. A pénzintézetek ilyenkor ráadásul jóval több ajánlattal igyekeznek megkeresni leendő ügyfeleiket. Gyakran nehéz tájékozódni és eldönteni, vajon melyik az a hiteltermék, ami nekünk a leginkább megfelel, hogy mire kell ügyelni. Ennek járt utána a Kecskeméti Televízió stábja.
2023.11.27

Fodrászversenyt rendeztek a Gáspár András Technikumban-A KTV vendége volt a szervező

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az ország több részéről érkeztek versenyzők az országos Gáspár Pomádéra. A szombati verseny tisztasága érdekében a szervezők mindent megtettek, a diákok pedig kiélhették minden kreativitásukat és precizitásukat. Az országos fodrászverseny kapcsán volt a KTV Kiemelő magazinjának vendége Pappné Szabó Lilla szervező.
2023.11.27

Decembertől Kecskeméten is tesztelnek hidrogén-üzemanyagcellás buszokat

A budapesti agglomerációban és hat vidéki nagyvárosban próbálhatnak ki az utasok egy Solaris és egy Caetano hidrogén-üzemanyagcellás autóbuszt a menetrend szerinti forgalomban. A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. kísérleti projektjében a Linde Gáz Magyarország és a Messer Hungarogáz végzi majd a tankolással kapcsolatos szolgáltatást-írja az autószektor.hu
2023.11.26

Természetünk megóvása közös érdekünk

A Hanság élőhelyfejlesztési projekt fő célja a területen védett, illetve a Natura 2000 élőhelyek javítása, az ökológiai folyamatok nyomon követése, valamint a területkezelési infrastruktúra bővítése – jelentette ki Nagy István agrárminiszter pénteken, Lébényben, a Hanság élőhelyfejlesztési projekt átadóján.
2023.11.23

Lantos Csaba Kecskeméten: tovább csökkentjük hazánk energiafüggőségét  

Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegyék közép- és nagyvállalati vezetői előtt tartott előadást ma (csütörtökön) Lantos Csaba, energiaügyi miniszter a Brill Kft.-nél tartott Joint Venture Szövetség rendezvényén. A tárcavezető előadásában Kecskemét figyelmébe ajánlotta a 10 éven belül már elérhető mini atomerőműveket, a Mercedes-gyárnak pedig a hamarosan könnyebben telepíthető szélerőműveket.