Kategória: Humánerő
Keresés
Dátum választó
Rendezés
10 találat
2023.01.20

Bács-Kiskun vármegye valamennyi járásában csökken a munkanélküliség

Tavaly novemberben a 15–64 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 706 ezer fő volt az országban, 29 ezerrel több, mint egy éve. 187 ezren voltak munkanélküliek 2022 novemberében, a munkanélküliségi ráta 3,8 százalék volt – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal jelentéséből. Bács-Kiskun vármegye valamennyi járásában csökken a munkanélküliség a 2022. decemberi adatok szerint.
2022.12.31

Több apanap, szülői szabadság, ingyenes képzések a foglalkoztatási törvénycsomagban

A Technológiai és Ipari Minisztérium benyújtotta a foglalkoztatási tárgyú jogszabályok módosítását célzó törvényjavaslatát az Országgyűlésnek. A kezdeményezés elfogadásával megvalósulhat az átlátható és kiszámítható munkafeltételekről, a munka és magánélet egyensúlyáról szóló uniós rendelkezések átültetése. A jogalkotási tervek a munkavállalók, családok érdekei mellett figyelembe veszik a költségvetés teherbíró-képességét és a vállalkozások lehetőségeit, mozgásterét is.
2022.12.15

Álláshirdetés: A Deltaplast Zrt. munkatársakat keres!

A vállalat anyagmozgató munkatársakat keres. A Deltaplast Zrt. Kecskemét legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalata, amely az elmúlt 30 évben folyamatos fejlesztéseivel dinamikus növekedést ért el, így a vállalat mára a hazai PET előforma, illetve a nemzetközi gépkocsi alkatrészgyártás meghatározó szereplőjévé vált.