Kategória: Közlemények
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.03.31

Boros üvegek nyomán

A jánoshalmi nyomozók hamar elfogták azt a betörőt, aki a „munka” végeztével, hazafele menet nekilátott elfogyasztani a frissen szerzett zsákmányát, így útvonalát üres üvegek jelölték. Nem sokra rá egy másik betörő kezére is bilincs került, ő nemesvakolatot lopott.
2023.03.31

Az ITK Holding Zrt. leányvállalata veszi át a generál importőri feladatokat a Mercedes-Benz Hungária Kft. tehergépjármű üzletágában

A korábban egy anyavállalat alá tartozó Mercedes-Benz Group AG és Daimler Truck AG 2021. évi szétválásával kezdődött folyamat eredményeképpen a Daimler új tehergépjárművek magyarországi importőri feladatai 2023. április 1-től új generál importőrhöz, az ITK csoporthoz tartozó ITE Bus & Truck Kft.-hez kerültek. A továbbiakban az ITE Bus & Truck Kft. fogja ellátni a Mercedes-Benz márkájú tehergépkocsikhoz kapcsolódó értékesítési, vevőszolgálati és alkatrészellátási importőri feladatokat.
2023.03.31

Elkészült a Hunyadivárosi Közösségi Ház

Kibővült, modernizálódott és minden elemében korszerűsödött az egykori Hunyadivárosi Közösségi Ház, amely mostantól 234 m2-en várja a városrész lakóit a civil és kulturális élet hasznos eltöltésére. A projekt 127. 500.000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatás intenzitása 100 %, a beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, valamint hazai társfinanszírozással valósult meg.
2023.03.30

Hazaérkezett az Irakban szolgáló kontingens

Hazaérkezett az MH Iraki Kiképzés-biztosító Kontingens (MH IKBK) 15. váltásának utolsó katonája a műveleti területről, ezzel lezárult a három részből álló hazatelepítés. Utoljára a parancsnoki állomány landolt Kecskeméten, az MH Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár bázison március 29-én, szerdán.
2023.03.29

A Wojtylába látogatott H. Szabó Sándor, az Autóflex tulajdonosa

H. Szabó Sándor, az Autóflex Csoport ügyvezető igazgatója első ízben tette tiszteletét a Wojtyla Barátság Központban, melyet a neves gépészmérnök-üzletember a szociális-közművelődési intézmény megalapítása – 2005 – óta folyamatosan támogat. Ezért is fogadták szeretetteljes tisztelettel a karitatív létesítmény vezetői szerda reggel.
2023.03.28

Még ne cseréljük le a téli gumit nyárira!

Az időjárás előrejelzések alapján a következő napokban jelentős országos lehűlés várható. Helyenként kedd hajnalra akár mínusz 6, majd szerda hajnalra akár mínusz 8 fok is várható. Ráadásul egyes térségekben változó intenzitású havazásra is számítania kell az autósoknak, sőt, sok helyen 70-100 km/órás széllökések is nehezíthetik a közlekedést. A Magyar Közút ezért fokozott óvatosságot kér minden sofőrtől és azt, hogy utazásuk előtt mindenképpen tájékozódjanak a www.utinform.hu oldalon.