Kategória: Kézilabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2024.02.23

Győzelemmel feledtetné az őszi pontrablást a KNKSE

Imponáló magabiztossággal győzött a tavaszi rajton a KNKSE (33-18), ezzel eldőlt, hogy a kecskeméti lányok már biztosan a felsőházban kezdik a rájátszást. Az alapszakaszból azonban még két meccs vár Bíró-Kisjuhász Petra tanítványaira; vasárnap a Rákosmente otthonából igyekeznek elhozni a két pontot.
2024.02.15

Szombaton hazai pályán kezdi tavaszi hadjáratát a KNKSE

Hosszú „téli szünetet” követően szombaton megkezdi tavaszi menetelését a Kecskeméti NKSE. A hírös városi lányok a tabella második helyéről várják a folytatást, ami abszolút megfelel a várakozásoknak, hiszen a gárda csupán egyetlen diadalra van a felsőházi rájátszástól – a hőn áhított célt már szombaton elérheti a KNKSE.
2024.01.30

Tóth Norbert: cél a bennmaradás

Nincs könnyű helyzetben a kecskeméti NB I/B-s férfi kézilabda csapat, miután az őszi idényben hullámzó teljesítményt nyújtottak, az átigazolási időszakban pedig több meghatározó játékosuk is elment. Többek között erről beszélt a KTV hétfői Sportmagazinjában Tóth Norbert vezetőedző.
2023.12.07

Vasárnap hazai pályán zárja az évet a Kecskeméti NKSE

Elsöprő győzelmet aratott az elmúlt hétvégén a KNKSE a BVSC-Zugló otthonában (14-40). A sorsolás úgy hozta, hogy a naptári évet hazai pályán zárhatja a Kecskemét, ezúttal a Malév SC lesz az ellenfele, a kecskeméti kézilabdás lányok újabb győzelemmel szeretnék meghálálni a szurkolóknak az egész éves támogatást.
2023.12.01

Két pontot hozna a Vasutas otthonából a KNKSE szombaton

Az elmúlt héten ugyan szabad hétvégéje volt a kecskeméti női kézilabdacsapatnak, a lányok mégsem pihentek, hiszen ebben a naptári évben még két fontos találkozót kell sikeresen megvívniuk. Az utóbbi fordulókban rendre rangadókat játszott a KNKSE, és úgy tűnhet, ezúttal könnyebb dolga lesz a sereghajtó otthonában, ám épp a „kötelező” meccsek okozhatnak meglepetést – ezt igyekeznek a hírös városiak is szem előtt tartani.
2023.11.08

A szezon legfontosabb mérkőzésére készül a KNKSE

Nem lazíthat a kecskeméti női kézilabdacsapat, hétről-hétre rangadót játszanak a hírös városiak; most vasárnap az eddigi legnehezebb erőpróba vár a lányokra, hiszen a listavezetőt fogadják a Messzi István Sportcsarnokban. A tabellát vezető ENUSE veretlenségét venné el a táblázaton ezüstérmes pozícióban lévő Kecskemét.
2023.11.07

Veres Zsuzsanna: az utánpótlásépítés a fő feladatunk

A dobogós helyen álló Kecskeméti NKSE vasárnap a 4. helyezett Inárcs-Örkény csapatával játszott hazai pályán a női kézilabda NB II G-csoportjában. A vendégek öt perccel a vége előtt még kettővel vezettek, de a kecskemétiek 29-28-ra megnyerték a találkozót. A mérkőzés kapcsán volt hétfőn a KTV Sportmagazinjának vendége Veres Zsuzsanna a KNKSE elnöke. Mint a műsorból kiderült a csapatnak talán most volt a holtpontja. Az elnök ugyanakkor arról is beszélt, hogy jelenleg az építkezés, utánpótlásnevelés zajlik az egyesületben új edzőkkel.
2023.11.05

Fantasztikus végjáték után győzött a KNKSE

A dobogós helyen álló Kecskeméti NKSE a forduló előtt 4. helyezett Inárcs-Örkény csapatával játszott hazai pályán a női kézilabda NB II G-csoportjának 7. fordulójában. A vendégek öt perccel a vége előtt még kettővel vezettek, de a kecskemétiek 29-28-ra megnyerték a találkozót.
2023.11.03

Őrizné hazai veretlenségét a Kecskeméti NKSE

Két hét bajnoki szünet után folytatja a pontvadászatot a bajnokságban a kecskeméti női kézilabdacsapat. A KNKSE dobogós helyről várja a hetedik fordulót, azonban ha egy lépéssel közelebb szeretne kerülni céljaihoz, vasárnap mindenképpen le kell győznie az Inárcs-Örkény csapatát a Messzi István Sportcsarnokban.
2023.10.12

Győzelemmel vonulna pihenőre a Kecskeméti NKSE

A soron következő bajnoki hétvége után hosszabb szünet következik a versenysorozatban (3 hét), így a kecskeméti kézilabdás lányoknak nem lehet más céljuk, mint a Rákosmente ellen itthon begyűjteni a két pontot, aztán szusszani egyet a november 5-i, Inárcs-Örkény elleni (szintén hazai) rangadó előtt.
2023.10.08

Tovább szárnyal a Kecskeméti NKSE

A Vecsés tegnap 7 góllal győzött a BVSC-Zugló otthonában (32-39), így átmenetileg megelőzte a KNKSE-t a tabellán. A kecskeméti lányok azonban igazolták a papírformát, tizenöt góllal legyőzték a vendéglátó Kék Cápákat, így újra ezüstérmes pozícióban várják a következő fordulót.
2023.10.05

Megőrizné dobogós helyét a Kecskeméti NKSE

Tovább tart a kecskeméti női kézilabdázók jó szériája, hiszen két hazai diadal után az elmúlt héten, a Malév otthonában megszerezték első idegenbeli győzelmüket (23-35). A BUD Arénából elhozott két pont a tabella 2. helyére repítette a hírös városi lányokat, nem lehet más céljuk, mint megőrizni pozíciójukat, és kitartóan üldözni a listavezető ENUSÉ-t.