Kategória: Kézilabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.01.18

Sportmagazin: Négy Nemzet Férfi Ifjúsági Kézilabda Torna zajlott Kecskeméten

A hétvégén négy csapatos utánpótlás tornát rendeztek Tiszakécskén illetve Kecskeméten. A három napos megmérettetésen az ifjúsági magyar válogatott, valamint Szerbia, Szlovénia és Spanyolország csapatai vettek részt. Vasárnap a megyeszékhely adott otthont a Szlovénia-Spanyolország illetve a Magyarország-Szerbia összecsapásnak. A torna felkészülés volt a nyári horvátországi VB-re – mondta a KTV Sportmagazinjában Vazul Zsolt, a KESI kézilabda szakosztályának utánpótlás igazgatója.
2023.01.13

Női kézilabda: hengerelt a Loki Kecskeméten

Egészen biztosan lesz jobb mérkőzése idén a Kecskemétnek; úgy tűnt, a KNKSE még nem heverte ki a sérülések, távozó játékosok okozta sokkot. A DVSC U19 elleni találkozón szinte semmi nem működött hazai oldalon, így a Debrecen győzelme – ilyen különbséggel is – megérdemelt volt.
2022.12.14

Együttműködés a koordinált tehetséggondozás érdekében

Megállapodást kötött december 14-én a Magyar Kézilabda Szövetség, a Dabasi Kézilabda Club Városi Sportegyesület és a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. a minőségi tehetséggondozás érdekében. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában Horváth László, a Magyar Kézilabda Szövetség képzőközpontok működésért felelős vezetője, Prohászka Csaba, a dabasi sportegyesület elnöke és Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője írta alá a dokumentumot.
2022.12.08

Alsóházi rangadóra készül hazai pályán a KNKSE

Két héttel ezelőtt éppen a Messzi István Sportcsarnokban szerezte meg első győzelmét a bajnokságban kecskeméti női kézilabdacsapat. Azóta Kozármislenyben ugyan kikapott, de a két gárda játékereje között osztálynyi különbség van. A KNKSE még nem engedte el a bennmaradásról szőtt álmait, hiszen hosszú a bajnokság, ám céljai eléréséhez folytatnia kell a pontgyűjtést.
2022.12.08

Győzelemmel búcsúztatná az évet hazai pályán a KTE-Piroska Szörp

A naptári esztendő utolsó hazai megmérettetésére készülnek a hírös harcosok. Ezúttal a tabella hátsó régiójából érkezik az ellenfél, de nem a kötelező udvariasság mondatja Tóth Norbert vezetőedzővel, hogy nehéz meccsre számít, hiszen az Ajka szoros találkozókon maradt alul, többször az utolsó percekben – és ez a Kecskemét egyik gyenge pontja is. A találkozón mindkét gárda bízvást teljes erőbedobással harcol a pontokért.
2022.11.29

Jó formában utazik Kozármislenybe a KNKSE

Fontos győzelmet szerzett legutóbb a kecskeméti női kézilabdacsapat; Berkes-Kaiser Melittáék a Pénzügyőr csapatát múlták felül egy góllal (31-30), ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. Remélhetőleg a hírös városiak ezzel a diadallal megtörik a jeget, noha roppant erős ellenfélhez utaznak szombaton; a Kozármisleny otthonában bravúr lenne a pontszerzés.