Kategória: Kecskemét
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.03.03

Örökségül – A magyarság értékeit felvonultató film bemutatója Kecskeméten

Az Otthon Moziban láthatták a kecskeméti érdeklődők vasárnap délután a Mészáros László írása alapján, Pozsgai Zsolt Balázs rendezésében készült Örökségül című filmet, alig néhány hónappal a bemutatót követően. A tánccal, zenével, versekkel teljessé váló összművészeti alkotás egyik legfontosabb üzenete, hogy az Isten, a haza és a család hármas egységének nemzetmegőrző ereje van.
2024.03.03

Útjára indult a Naptárlányok próbafolyamata

Napraforgó mögé bújt naptárlányok történetének bemutatójára készül a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Lévay Viktória első rendezése egy női energiákkal teli, valódi ínyencséget hoz el a közönség számára április 12-én. A próbafolyamat a minap a Kelemen László Kamaraszínházban az olvasópróbával elkezdődött.
2024.03.02

Scoregoal: feszes hét következik

A Berettyóújfaluban aratott pazar győzelem után újabb komoly erőfelmérők jönnek, ráadásul mindkettő hazai pályán. Hétfőn a címvédő, listavezető Haladás lesz a kék oroszlánok vendége a Messzi István Sportcsarnokban, majd csütörtökön a Nyíregyháza érkezik a hírös városba.
2024.03.01

Új szépségszalon nyílt Kecskemét belvárosában

Fodrászat, kozmetika, arckezelés, smink és sminktetoválás készítés. Mindez együtt elérhető Kecskemét új szépségszalonjában. A V12 Beauty Szalon letisztult, modern környezetben, jó csapattal várja a megújulni vagy ellazulni vágyó hölgyeket a belvárosban.
2024.03.01

Komolyzenei programajánló – 2024. március

Az M. Bodon Pál Zeneiskola és a Kecskeméti Kodály Iskola hagyományos közös tanári hangversenye, Szecsődi Ferenc hegedűművész zenés bolondozása és dr. Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója előadása a Himnuszról a Katona József Könyvtárban, valamint a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál koncertjei – többek között ezek a programok várják a zeneszeretőket a következő napokban, hetekben.