Kategória: Kosárlabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.01.30

Bolyais bronzérem az országos kosárlabda diákolimpián

A legidősebb korosztályok „A” kategóriás kézilabda és kosárlabda országos döntői zajlottak a hétvégén. Az V-VI. korcsoportos kézisek Tatán és Tatabányán, a kosarasok pedig Miskolcon csaptak össze. A kézilabdás aranyérmek Siófokra és Fonyódra, a kosárlabdások pedig Szombathelyre és Pécsre kerültek. A kecskeméti Bolyai János Gimnázium kosaras fiúi bronzéremmel tértek haza, Ladovszky János az all star csapatba is bekerült.
2023.01.29

Úgy érzem, sok örömet szerzünk a kecskemétieknek

Tizenegy évvel ezelőtt érkezett Kecskemétre, az akkor még másodosztályban játszó KTE kosárlabda csapatába. Azóta feljutottak az első osztályba és szép sikereket értek el, megszerezte a magyar állampolgárságot és válogatott lett, családot alapított és ma már két gyermek boldog apja. Azt mondja, Kecskemét minden szegletét ismeri. Új otthonra lelt itt a vajdasági Topolya, majd Szabadka után. Kemal Karahodziccsal beszélgettünk.
2023.01.28

Egykori legendákkal kosarazott a kosárlabda akadémia edzője

Január 11-én az akadémia vezetése, valamint játékostársai és tanítványai köszöntötték 60. születésnapján Lakosa Zsoltot. A kiváló edző Százhalombattán kezdett kosárlabdázni, majd a Honvéd csapatához került, ahol a sokszoros bajnokcsapat tagjaként Gellérttel és társaival játszhatott.
2023.01.20

Duna Aszfalt-DTKH: a Körmend ezúttal is fejet hajtott Kecskeméten

Pénteken azt a Körmendet fogadta a Messzi István sportcsarnokban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, amely már 2011 óta nem tudott nyerni a hírös városban. A mérkőzésre az egykori KTE-legenda, Marko Derasimovic is ellátogatott, hogy a lelátóról biztassa egykori csapattársait. A mindig mosolygós sportember szerencsét hozott, a Körmend most is fejet kellett, hogy hajtson a Kecskemét előtt.
2023.01.18

Duna Aszfalt-DTKH: folytatni akarjuk a jó hazai sorozatot a Körmend ellen

Legutóbb 2011-ben tudott nyerni Kecskeméten a körmendi csapat, így ha csak a statisztikákat nézzük, a hazai pálya a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mellett szól. A Debrecen elleni siker lélektanilag fontos siker volt Forray Gáborék számára, ám ahhoz, hogy újabb lépést tegyenek a rájátszás felé, akkor újabb közvetlen riválist kell felülmúlniuk pénteken.
2023.01.14

Duna Aszfalt-DTKH: bravúrgyőzelem Debrecenben

Ivkovic és Klobucar hiányában lépett pályára szombaton Debrecenben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az első félidőben a hírös városiak fegyelmezett játékkal hétpontos vezetést szereztek, amely a szünet után gyorsan elolvadt. A végletekig kiélezett összecsapás hajrájában a Forray-legénység volt koncentráltabb, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.