Kategória: Kosárlabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.28

Ivkovic Stojan: összefogásra és minden tudásunkra is szükség van

Éppen két héttel ezelőtt játszotta legutóbbi mérkőzését a jelenlegi bajnokságban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Mint azt Ivkovic Stojan, a csapatot irányító szakmai igazgató megjegyezte, fontos időszak ez, hiszen a válogatott Eb-selejtezői miatt beiktatott bajnoki szünet alkalmat adott több, eddig nem éppen jól működő taktikai vagy szerkezeti feladat javítására.
2024.02.15

A célok teljesítése felé halad az akadémia juniorcsapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiú junior csapata a Piros csoport rájátszásának első fordulójában Pécsett a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány csapata ellen, majd Kecskeméten a Debreceni Kosárlabda Akadémia ellen is győzni tudott, a harmadik fordulóban azonban vereség következett Kaposváron.
2024.01.30

Wittmann Krisztián: a csapat egységes, mentálisan erős

Ha egy kecskeméti kosárszurkoló ránéz a bajnoki tabellára, bizonyára elkeseredetten figyeli kedvenc csapata helyezését. Ezzel együtt megfogalmazódik a kérdés: a következő hetek meghozzák-e a várt pozitív változást, a felemelkedést? A kérdés megválaszolására nehéz lenne hitelesebb partnert találni Wittmann Krisztiánnál, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét korábbi válogatott játékosánál, a kecskeméti csapatkapitánynál, aki nem gondolkodik sokat a saját véleményén.