Kategória: Labdarúgás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
14 találat
2023.11.22

Májustól átfogó felújításon esik át a Széktói Stadion pályája

Jövő év májusától, az NB I-es szezon végeztével új pályatestet kap a Széktói Stadion. A mintegy 700 millió forintos beruházást Kecskemét város önkormányzata és a tao-felajánlások révén kecskeméti cégek is jelentősen támogatják. A pályatest cseréje után a városi oldali lelátó, majd a főépület felújítása, bővítése következhet hosszabb távon – hangzott el a KTE szerda délutáni sajtótájékoztatóján.
2023.11.19

Magyarország legyőzte Montenegrót, ezzel csoportelsőként jutott ki az EB-re

A magyar labdarúgó-válogatott a második félidőben hátrányból fordítva 3-1-re legyőzte a vendég montenegrói csapatot a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportelsőként végzett és a második kalapból várhatja december 2-án a jövő évi kontinensviadal hamburgi sorsolását. A mérkőzésen két kecskeméti játékos, Horváth Krisztofer és Szuhodovszki Soma is pályára lépett.
2023.11.18

KTE II. - A kihagyott helyzetek visszaütöttek

Az NB III. dél-keleti csoport 16. fordulójában tartalékcsapatunk a Bp. Honvéd-MFA II-t fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban szombaton. A „kis” KTE az első félidőben könnyedén lezárhatta volna a találkozót, de szinte minden helyzet kihasználatlanul maradt, amiért nagy árat fizettek a fiatalok a második félidőben.