Kategória: Röplabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.06.27

A Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémiájának sikerei a KTV-ben

Kiváló évet zárt a Röplabda Akadémia. Az U20-as és az U15-ös korosztályos fiú csapatai nyerték a magyar bajnokságot, az U17-es fiúk negyedik helyen zárták az országos döntőt. Az U13-as korosztály A és B csapata is országos döntőbe jutott, ahol egy bronzérmet és egy hatodik helyet sikerült elérni, valamint a leány U15-ös csapat országos döntőben elért ötödik helyezése is az utóbbi évek legjobb eredménye. A sikerek kapcsán voltak a KTV vendégei csütörtökön Karagics Mátyás és Kiss Éva vezetőedzők.
2024.06.24

Kiváló évet zárt a Röplabda Akadémia

A Kecskeméti Sportiskola 16 éves fennállása óta az egyik legsikeresebb szezonját zárta a Röplabda Akadémia, mert az U20-as és az U15-ös korosztályos fiú csapatai nyerték a magyar bajnokságot, az U17-es fiúk negyedik helyen zárták az országos döntőt, az U13-as korosztály A és B csapata is országosdöntőbe jutott, ahol egy bronzérmet és egy hatodik helyet sikerült elérni, valamint a leány U15-ös csapat országos döntőben elért ötödik helyezése is az utóbbi évek legjobb eredménye.
2024.05.06

Hatalmas sikere volt a Magyar Sport Napjának

Óriási sikere volt a hétfő délutáni Magyar Sport Napjának. Idén nagyszabású sportfiesztávallal ünnepelt Kecskemét, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. 18 aktív pont közül lehetett választani, élvezni a mozgás örömét. A szervező, a Kecskeméti Junior Sport Kft. statisztikája szerint, több mint ezren vettek részt az eseményen. A sportkedvelő fiatalok és családjaik különböző sportágakat próbálhattak ki a helyszínen.
2024.01.16

Közel az NB I-hez - A HÉP-KRC Röpke vezetőedzője és egyik játékosa a Sportmagazinban

Nagy riválisát legyőzve, 3:0 arányú győzelmet aratott a HÉP-KRC Röpke csapata a Közgáz SC ellen vasárnap. A jelentős győzelem kapcsán volt a KTV Sportmagazinjának vendége Erki Milán vezetőedző, valamint egy frissen igazolt játékos Vezsenyi Adrienn. A műsorból többek között szó volt arról is, hogy milyen esélyei vannak a női csapat első osztályba jutásának.