Kategória: Röplabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.16

Közel az NB I-hez - A HÉP-KRC Röpke vezetőedzője és egyik játékosa a Sportmagazinban

Nagy riválisát legyőzve, 3:0 arányú győzelmet aratott a HÉP-KRC Röpke csapata a Közgáz SC ellen vasárnap. A jelentős győzelem kapcsán volt a KTV Sportmagazinjának vendége Erki Milán vezetőedző, valamint egy frissen igazolt játékos Vezsenyi Adrienn. A műsorból többek között szó volt arról is, hogy milyen esélyei vannak a női csapat első osztályba jutásának.
2023.09.18

I. Breszkó András Emléktorna

Fiú és leány utánpótlás röplabda tornát rendeztek a Katona József Gimnázium Dunszt Ferenc Tornacsarnokában az egykori sportvezetőre, Breszkó Andrásra emlékezve, aki volt szakosztályvezető, szakmai igazgató, technikai vezető, éppen, amire szükség volt. – Idén először szerveztük meg Bandi tiszteletére az I. Breszkó András Emléktornát, egy U15-ös bajnokságot a lányoknak és egy U20-as bajnokságot a fiúknak. Négy-négy […]
2023.09.13

Deák Márk, a KRC új vezetőedzője volt a Sportmagazin vendége

A kecskeméti röplabda csapat új vezetőedzője, Deák Márk volt a KTV hétfői Sportmagazinjának vendége. A műsorból többek között kiderült, hogy az újjáalakult csapatban egy kivételével minden játékos kecskeméti születésű. Mivel külföldi játékos nélkül, fiatal gárdával kezdik a szezont, nem tűztek ki maguk elé túlzott elvárásokat. -Azt várom el a fiúktól, hogy tőlük telhetően mindent megtegyenek - mondta a KTV-ben Deák Márk, aki elárulta azt is, hogy a Kecskeméti RC első meccse itthon lesz október elsején a Dági KSE ellen.     
2023.08.21

A Vasasban folytatja pályafutását a KESI korosztályos válogatott röplabdázója

Kiss Lilla, a Kecskeméti Sportiskola 17 éves korosztályos válogatott röplabdázója a Vasas-Óbuda NB I-es csapatához igazolt. Lilla előtt nővére, Gréta a követendő példa, aki szintén a KESI-ből került először az NB I-be, majd a válogatottba. Gréta a nyáron Potsdamba, az egyik legjobb német csapatba igazolt. Lillát Kecskeméthez kötődéséről, terveiről kérdeztük.
2023.07.12

Kecskeméten alakul a strandröplabda új fellegvára

Hárommal bővült a Benkó Zoltán Szabadidőközpont röplabdapályáinak száma, így szerda óta már hat pályán élvezhetik a strandröplabda szépségeit és kihívásait a kecskemétiek. Ahogy a pályaavatón a Magyar Strandröplabda Szövetség elnöke fogalmazott: "Kecskeméten alakul a strandröplabda új fellegvára."