Címke: KTE kosárlabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5 találat
2023.01.20

Duna Aszfalt-DTKH: a Körmend ezúttal is fejet hajtott Kecskeméten

Pénteken azt a Körmendet fogadta a Messzi István sportcsarnokban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, amely már 2011 óta nem tudott nyerni a hírös városban. A mérkőzésre az egykori KTE-legenda, Marko Derasimovic is ellátogatott, hogy a lelátóról biztassa egykori csapattársait. A mindig mosolygós sportember szerencsét hozott, a Körmend most is fejet kellett, hogy hajtson a Kecskemét előtt.
2023.01.18

Duna Aszfalt-DTKH: folytatni akarjuk a jó hazai sorozatot a Körmend ellen

Legutóbb 2011-ben tudott nyerni Kecskeméten a körmendi csapat, így ha csak a statisztikákat nézzük, a hazai pálya a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mellett szól. A Debrecen elleni siker lélektanilag fontos siker volt Forray Gáborék számára, ám ahhoz, hogy újabb lépést tegyenek a rájátszás felé, akkor újabb közvetlen riválist kell felülmúlniuk pénteken.
2023.01.14

Duna Aszfalt-DTKH: bravúrgyőzelem Debrecenben

Ivkovic és Klobucar hiányában lépett pályára szombaton Debrecenben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az első félidőben a hírös városiak fegyelmezett játékkal hétpontos vezetést szereztek, amely a szünet után gyorsan elolvadt. A végletekig kiélezett összecsapás hajrájában a Forray-legénység volt koncentráltabb, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
2022.12.20

KTE kosárlabda: te ne félj, elég, ha az ár fél…

Te ne félj, elég, ha az ár fél... Bocsánat a béna szóviccért, de reméljük, megbocsátanak érte szurkolóink, ha látják, az elképzelésünk valódi, értékes és nemes – írja közleményében a KTE Kosárlabda Klub. Röviden: félárú a mörcs, hogy kevesebbet költs!
2022.12.18

Későn jött a hajrá Sopronban

Az első félidőben kialakult nagyobb különbség döntött a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét Sopron KC elleni meccsén tegnap este. Az idegenbeli mérkőzés eredménye 83-70 lett a hazaiak javára.