Kategória: Sport
Keresés
Dátum választó
Rendezés
26 találat
2023.11.24

Novák Katalin együtt kosarazott a kecskeméti fiatalokkal

Novák Katalin péntek reggel edzésen vett részt a kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémián. A köztársasági elnököt Sztojan Ivkovics és felesége, Béres Tímea fogadta, és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is részt vett a közös kosarazáson. A kötetlen, jó hangulatú eseményen az U18-as fiú- és az U12-es lánycsapat tagjai életre szóló élménnyel gazdagodhattak.
2023.11.22

December 2-án adventi jótékonysági futásra vár mindenkit a Iustitia Egyesület

Tíz nap múlva szervezi meg következő sporteseményét a Iustitia Egyesület. Advent első hétvégéjén, december 2-án, szombaton a hagyományos "Adventi kocogóra" várják a résztvevőket a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba. A jótékonysági rendezvény céljáról és részleteiről dr. Varga Tiborral, a szervező Iustitia Egyesület elnökével beszélgettünk.
2023.11.22

Májustól átfogó felújításon esik át a Széktói Stadion pályája

Jövő év májusától, az NB I-es szezon végeztével új pályatestet kap a Széktói Stadion. A mintegy 700 millió forintos beruházást Kecskemét város önkormányzata és a tao-felajánlások révén kecskeméti cégek is jelentősen támogatják. A pályatest cseréje után a városi oldali lelátó, majd a főépület felújítása, bővítése következhet hosszabb távon – hangzott el a KTE szerda délutáni sajtótájékoztatóján.