Kategória: Sport
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.03.17

Teqball bajnokságot szerveztek Kecskeméten

Először szervezték meg Kecskeméten a Régiós Amatőr és Utánpótlás Teqball kupasorozatot, amelynek első állomása a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában került megrendezésre. Az egyre népszerűbb sportág most is zajló kupája egy több állomásos programsorozat, amelyen a profi játékos mellett az amatőrök is megpróbálhatják magukat.
2024.03.14

Kimagaslóan teljesítette a hétvégét az Akadémia serdülő leány csapata

Mindhárom mérkőzését megnyerte a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia serdülő leány csapata a március 9-én és 10-én, Kecskeméten rendezett felsőházi selejtezőn. A csapat ezzel a győzelemsorozattal nagy lépést tett, hogy a selejtezők végén az ország legjobb nyolc csapata közé jusson. A Csomor Flóra és Hegedűsné Pogány Vivien által irányított csapat a Vasas Akadémia ellen győzelemmel kezdte a hétvégét, majd a Pécsi Akadémia együttese sem jelentett akadályt. Vasárnap a Törekvés ellen aratott nagyarányú győzelemmel fejezték be a fordulót. A csapat egyik edzőjét, Csomor Flórát kérdeztük a kiváló szereplésről.
2024.03.12

Sportmagazin: kecskemétiek a 4. Téli Balaton-átúszáson

Két kecskeméti részvevője is volt március 2-án a sorrendben 4. Téli Balaton-átúszásnak. Szemlér Ákos, és Fest Ákos hétfőn a KTV Sportmagazinjában beszéltek élményeikről, felkészülésükről. A két hidegúszó sportember féltávot, vagyis 625 métert tett meg a 7.9 fokos Balatonban Tihany és Szántód Rév között. Mint a műsorból kiderült hetek óta keményen készültek a megmérettetésre, edzettek jeges vízben és uszodában is.