Kategória: Sport
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.02.01

NBI-es klubvezetők találkozója Kecskeméten

“Pályán ellenfelek, pályán kívül egyenrangú partnerek!” – volt a szerdai munkaebéd jelmondta, amelyen dr. Vercz Tamás ügyvezető elnökünk meghívására nyolc NB I-es klub képviselői (Aramis SE, ELTE-BEAC, Haladás VSE, MVFC Berettyóújfalu, Rubeola FC, Újpest FC – 220Volt, Veszprém Futsal, SG Kecskemét Futsal) vettek részt a kecskeméti Vincent Restaurant and Pastry étteremben.
2023.02.01

Mánya: Örülünk, hogy ország-világ előtt mutathatjuk meg magunkat

Nyolc meccs óta nem talált legyőzőre az SG Kecskemét Futsal csapata, és ezen fordulók alatt is csak egyszer hullajtottak pontokat az Aramis SE elleni döntetlennel. A román válogatott Mánya Szabolcs úgy véli, minden adott ahhoz, hogy vasárnap a Berettyóújfalu elleni tévés meccsen (M4Sport+ / Duna World , 20:00) is ponttal, pontokkal gazdagodjanak.
2023.02.01

Sportmagazin: kecskeméti röplabda sikerek az országos diákolimpia döntőjében

Kecskeméti sikerekkel zárult a január végén Békéscsabán megrendezett V.-VI. korcsoportos Országos Diákolimpia Döntője röplabda sportágban. A lányok között a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium csapata első, míg a Kecskeméti SZC Kandó Kálmán Technikum fiataljai a harmadik helyen végeztek. A két felkészítő testnevelő volt a KTV Sportmagazinjának vendége.
2023.02.01

Hazai pályán folytatja a menetelést a KNKSE

Könnyebb helyzetből is várta már a Kecskemét az aktuális bajnoki fordulót, hiszen a megfiatalított hírös városi alakulat a sérülések, betegségek miatt alaposan megfogyatkozott. Ellenfele, a Szombathely ráadásul tartósan a tabella első felében gyűjti a pontokat; a papírforma alapján a házigazdák pontszerzése bravúr lenne.
2023.01.30

Bolyais bronzérem az országos kosárlabda diákolimpián

A legidősebb korosztályok „A” kategóriás kézilabda és kosárlabda országos döntői zajlottak a hétvégén. Az V-VI. korcsoportos kézisek Tatán és Tatabányán, a kosarasok pedig Miskolcon csaptak össze. A kézilabdás aranyérmek Siófokra és Fonyódra, a kosárlabdások pedig Szombathelyre és Pécsre kerültek. A kecskeméti Bolyai János Gimnázium kosaras fiúi bronzéremmel tértek haza, Ladovszky János az all star csapatba is bekerült.
2023.01.30

Rekordszámú, 9 kecskeméti versenyző jutott be a Jövő Bajnokai idei keretébe

A Magyar Úszó Szövetség által életre keltett Jövő Bajnokai program 2023-ban is folytatódik, mely programba az idei évben rekordszámú kecskeméti versenyző verekedte be magát. Az ország 9 régiójának válogatott keretébe azon 12-15 éves versenyzők kerülhettek be, akik az év végi országos ranglistán vagy a nyári korosztályos bajnokságokon pontszerző helyen végeztek. A dél-alföldi régió lett az ország legnépesebb, ennek okán legerősebb régiója, maga mögé utasítva a budapesti régiókat is.