Kategória: Bíróság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.11.24

Folytatódott a Silver-ügy

A Silver diszkóban dolgozó kidobók főnökét keverte gyanúba a ma kihallgatott egyik tanú a bíróságon. A 23 évvel ezelőtt történt emberölés ügyében zajlik a tárgyalás, melyen két biztonságist vádolnak egy fiatal fiú meggyilkolásával. A mai tárgyaláson felolvasták az áldozat édesanyjának vallomásait. Az iratokból kiderül, hogy fia utolsó szavai azok voltak hozzá, hogy „Hidd el, nekem van a legjobb édesanyám, nagyon szeretlek”. Majd elment otthonról bulizni, ám onnan sosem tért haza.
2023.11.23

A lakás kamerája buktatta le az utazóbűnözőket

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség lopás miatt vádat emelt azzal a két utazóbűnözésből élő férfival szemben, akik az M5-ös autópályáról találomra letérve egy véletlenszerűen kiválasztott lakásba betörtek és összesen 1,6 millió forint összegben készpénzt, aranyláncokat és karórákat loptak el.
2023.11.22

Kirabolta, majd bezárta a házba az idős asszonyt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség többrendbeli rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt vádat emelt azzal a sorozattolvaj férfival szemben, aki éjjel betört az általa korábbról jól ismert, nehezen mozgó, idős házaspárhoz, majd amikor tetten érték, mindkettejüket bántalmazta, ráadásul az asszonyt bezárta a főépületbe, hogy ne tudjon segítséget hívni. Egy pár héttel korábbi utcai rablás is a férfi számlájára írható.
2023.11.10

Egyik sofőr nem adott elsőbbséget, a másik pedig túl gyorsan hajtott, mindkettőjüknek felelnie kell

A Kecskeméti Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emelt egy életveszélyes és több súlyos sérüléssel végződő balesetben részes mindkét sofőrrel szemben, mert egyikük az elsőbbségadást mulasztotta el, a másik a megengedett sebesség kétszeresével hajtott, emiatt nem tudta elhárítani a balesetet.