Gyilkossági kísérlet történt Kecskeméten, a Március 15-e utcában, a támadó később végzett magával

2024. 09. 27., 10:51
Információink szerint gyilkossági kísérlet történt pénteken reggel Kecskeméten, a Március 15-e utcában. Egy lépcsőházból kilépő asszonyt szúrt meg élettársa, aki később végzett magával.
A galéria 7 képet tartalmaz

Frissítés:

Az asszonynál a helyszínen életmentő beavatkozásra volt szükség, végül stabil, de életveszélyes állapotban szállították kórházba. Információink szerint órákon keresztül műtötték.

A rendőrök megtalálták a kecskeméti elkövetőt, aki tette után nem sokkal öngyilkos lett. A rendőrség közleménye szerint Kecskeméten, a Széchenyivárosban 2024. szeptember 27-én 7 óra 53 perc körül az egyik lépcsőházból kilépő asszonyt élettársa egy késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a férfit, aki egy közeli fás területen önkezűleg vetett végett életének. Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés kísérlet miatt indított nyomozást.

Korábban írtuk:

Rendőrök lepték el ma reggel a Március 15-e utcát. Az utcában helyszínelő technikusokat látni, szemtanúk szerint az egyik társasházban történt gyilkossági kísérlet. Úgy tudjuk, egy nőt szúrt torkon valaki. Egyelőre nem tudni, túlélte-e a sérülést. A rendőrség érdeklődésünkre annyit mondott, hogy hamarosan közleményt küldenek az esetről.