Sokkoló családi tragédia Nemesnádudvaron: késsel megszúrta az asszonyt, majd magára gyújtotta a házat egy férfi

2024. 10. 02., 12:19
Nemesnádudvaron, a Hunyadi utcában teljes terjedelmében lángolt egy családi ház, amelyben egy tragikus eseménysorozat játszódott le szerdán.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 14 képet tartalmaz

A helyszíni információk szerint egy férfi szerelemféltésből szívtájékon szúrt egy nőt, majd ezt követően felgyújtotta a házukat. A férfi bennégett az épületben, feltehetőleg önkezűleg vetett véget az életének. A súlyosan megsérült asszonyt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A helyi beszámolók szerint a szörnyű esetet heves vita előzte meg már kora reggel. A férfi először az udvaron lévő autót gyújtotta fel, majd a házat is lángba borította, ahol ő maga bent rekedt.

A bajai hivatásos tűzoltók három vízsugárral próbálták megfékezni a tüzet, de a férfit már nem tudták megmenteni. Az 50 év körüli asszony életveszélyes szúrt sérüléseket szenvedett, őt stabilizálás után mentőhelikopterrel szállították a pécsi klinikára. 

A helyszínre érkeztek a rendőrség bűnügyi technikusai is, akik megkezdték az eset vizsgálatát. A rendőrség és a tűzoltóság tovább vizsgálja a tragédia körülményeit, későbbi tájékoztatást ígértek az ügyről.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.