A babákat és a gyermekeket köszöntötték a Szentcsalád Plébánián

2023. 09. 22., 06:52
Idén is megtartották a Széchenyivárosban a Gyermek és Babaköszöntő délutánt a Széchenyivárosi Napok keretében, a Szentcsalád Plébánián. Laczkó-Zsámboki Angéla, a Széchenyivárosért Egyesület elnöke és a Hatházi Róbert, Szentcsalád Plébánia plébánosa köszöntötték a gyerekeket és a szüleiket.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 27 képet tartalmaz

Kisbabákkal, gyerekekkel és szülőkkel telt meg a Szentcsalád Plébánia udvara, játszótere. Minden évben köszönti Széchenyivárosért Egyesület a városrész újszülött kisbabáit, ezért ma délután a 2022-ben és 2023-ban született gyerekeknek kedveskedtek ajándékokkal. Laczkó-Zsámboki Angéla, a Széchenyivárosért Egyesület elnöke köszöntötte a gyerekeket és szüleiket.  

– Ez már a negyedik alkalom, hogy megrendezésre került az esemény, nagy örömömre egyre többen vannak a gyerekek. Most is jó programot szerveztünk nekik, hiszen lesz ajándékosztás, interaktív gyerekshow és a különböző fejlesztő játékokat is ki lehet próbálni
— hangsúlyozta Laczkó-Zsámboki Angéla.

Hatházi Róbert, a Szentcsalád Plébánia plébánosa Ferenc pápa gondolatait tolmácsolta a jelenlévőknek. Kiemelte: a plébánia udvarán található játszótér mindig nyitva áll a családok előtt.

– Jézus örül nekünk, azért tartjuk fent ezt a játszóteret, és igyekszünk szépen tartani, hogy mindenki, aki a környéken lakik, tudjon együtt örülni, együtt játszani, valamit megtapasztalni Isten kegyelméből - fogalmazott.

Idén több mint száz széchenyivárosi kisgyerek kapott színes ajándékokat: kifestőt, pöttyös labdát. A Széchenyivárosért Egyesület jövőre is köszönti majd a városrész kisbabáit.