Címke: birkózás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2024.02.17

Parádéztak szombaton a KESI birkózói

Ezüst a junior válogatón és éremeső a kicsiknél a Kesi birkózóinak szombati mérlege! Kiskunfélegyházán rendezték az idei év első szabadfogású válogató versenyét a junior (U20) korosztályban, valamint gyermek gálát is rendeztek a "nagyok" mellett a 10 év alatti birkózópalántáknak.
2023.10.01

Nyitrán rendezett nemzetközi versenyen jeleskedtek a Kesi birkózói

A szlovákiai Nyitrán rendezett meghívásos Jozef Svitac Emlékversenyen szerepelt a Kecskeméti Sportiskola (Kesi) birkózócsapatának néhány tagja. A megmérettetésen a szlovák csapatokon kívül magyar, ukrán és cseh csapatok vettek részt, jó színvonalú mérkőzéseket produkálva a kilátogató nézők számára. A Kesi birkózói több éremmel térhettek haza.
2023.05.14

Németországban jeleskedtek a KESI birkózói

Nemzetközi birkózótornán vettek részt hétvégén a KESI Kecskeméti Birkózó Szakosztálya birkózói a németországi Angerben. A versenyen az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzőivel közösen 19-en vettek részt. akik mindannyian remekül küzdöttek, és igazi CSAPAT-ként dolgoztak össze,majd végül 6 aranyérmet, 3 ezüst- és 3 bronzérmet nyertek, valamint öten az ötödik helyen végeztek!