Címke: Fazekas Mihály
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5216 találat
2023.12.29

Karácsony után sem hunyt ki a szeretet lángja a Wojtyla Házban – Szeretetebéd Fazekas Mihálytól és Balogh Károly helvéciai polgármestertől

A december 29-ei nyílt ebédosztás alkalmával a Medi-Print Medical Kft. ügyvezetője, Fazekas Mihály vállalt elsődleges patrónusi szerepet a Wojtyla Barátság Központ sorsközössége és a hírös város elesettjei javára. Hozzá társult Balogh Károly Helvécia első embere, aki az esztendő utolsó napjaiban sem fukarkodott, amikor az Egressy utcai népkonyha ínségeseinek napi élelmezése volt a tét.
2023.11.07

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: keressük a vereségek okait és a megoldást

Nem a várakozások szerint kezdte története 12. bajnoki szezonját a kecskeméti élvonalbeli kosárlabdacsapat. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az eddigi hat fordulóban egy győzelmet szerzett, és bár vereségeinek zöme néhány pont különbséggel született (korábban sokszor sikerült megnyerni hasonlóan kiélezett végjátékú mérkőzéseket), önmagában a szerencsére hivatkozni nyilván nem lehet az elmaradt győzelmek miatt. Nem teszik ezt Kecskeméten sem – mint ahogyan Fazekas Mihály, a tulajdonosi tanács elnöke fogalmazott –, helyette az okokat és a megoldást keresik.