Címke: Gazdasági Ablak
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.12.18

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Mesteravatót tartott a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az Ifjúsági Otthon tükörtermében, majd a vármegye legsikeresebb vállalkozásait és vállalkozóit díjazta a kecskeméti Városházán tartott évzáró küldöttgyűlésén. A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ezekenkívül bemutatta a TOP 100-as kiadványát is. Megjelent a Gazdasági Ablak legújabb adása!
2023.10.16

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak magazinunk, amelyben két érdekes eseményről számolunk be. Két nép gazdasági eredményeiből közösen tanulva folytattak komoly szakmai eszmecserét október 11-én Lakiteleken a „Magyar-olasz gazdasági konferencián”. Az eseményen neves hazai és olasz gazdasági szakemberek napjaink legjellemzőbb gazdasági folyamatait felvázolva próbáltak megoldási javaslatokat találni a pénzügyi kihívásokra. A Gazdasági Ablak második részében pedig a nemrégiben megnyílt "A munka világa" című fotográfiai kiállításról számolunk be.
2023.08.26

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

15. alkalommal szervezte meg a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Hírös Vacsorát csütörtök délután. A töretlenül népszerű jótékonysági est bevétele ezúttal is a szociálisan hátrányos helyzetű, kiváló tanulmányi eredményekkel büszkélkedő, szakmát tanuló diákokat segíti majd.
2023.03.25

Itt a Gazdasági Ablak legújabb adása

Elkészült a Gazdasági Ablak legújabb adása. A magazin beszámol a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Klubjának tréningbemutató klubrendezvényéről, amelynek középpontjában a stresszmenedzsment állt. Bemutatkozik a műsorban Vinczellér Zsolt tervező művész is, aki a nemzeti ünnep alkalmából vehette át a Ferenczy Noémi-díjat. A Gazdasági Ablak kiemelten foglalkozik a Tudástranszfer címmel megrendezett duális képzési konferenciával is.
2023.03.08

Gazdasági Ablak: Klubok és képzések

Hétfőn az Autóiparosok Klubjával segítette a vállalkozók fejlődését a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Kedden délután pedig a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara és az Iparkamara ismét elindította közös, üzleti kurzusát. Tekintsék meg a Gazdasági Ablak legújabb adását!
2022.12.14

Gazdasági Ablak: Ünnepi küldöttgyűlés és díjátadás

Idén is Ünnepi Küldöttgyűlésen adták át a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díjait. Emellett a Hírös Vacsora bevételéből összegyűlt tanulmányi támogatását is átvehette 8 hátrányos helyzetű, szakmai munkáját kiemelkedően teljesítő diák. A mai rendezvényen pedig új mestereket avattak. Tekintsék meg a Gazdasági Ablak legújabb adását!
2022.12.08

Gazdasági Ablak - Megjelent a TOP 100 kiadvány

December 6-án mutatta be a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a TOP 100 – Bács-Kiskun Megye Gazdasága 2022. című kiadványát. A hiteles gazdasági adatokat tartalmazó füzetből kiderül, hogy a TOP 100-as cégek 90%-a növelni tudta árbevételét a 2020-as évhez képest. Így összesen 5008,4 milliárd Ft-ra nőtt a nettó árbevétel annak ellenére, hogy csökkent az adóalanyok száma.