Címke: Kecskeméti NKSE
Keresés
Dátum választó
Rendezés
29 találat
2023.05.11

Utolsó hazai mérkőzésére készül a Kecskeméti NKSE

Mozgalmas hete volt a kecskeméti női kézilabdacsapatnak, hiszen eldőlt, hogy a szezon végén Mátrai Péter vezetőedző távozik, székhelyét Kozármislenybe teszi át; a baranyai alakulat utánpótlásának szakmai munkáját irányítja majd. A KNKSE felnőtt- és ifjúsági csapatát jövőre a klub korábbi játékosa, Bíró-Kisjuhász Petra vezényli.
2023.05.10

Új edzővel építi a jövő csapatát a Kecskeméti NKSE

Alighanem másképp tervezte a kecskeméti női kézilabdacsapat a 2022/2023-as versenyévet. Egy évvel ezelőtt örömmámorban úszott a csapat és vezetősége, hiszen kishíján „söpréssel” jutott az NB I/B-be a KNKSE felnőttcsapata, és a gárda komoly tervekkel vágott neki a másodosztálynak. A klub gazdasági helyzete azonban felülírta az álmokat, és egy nehézségekben gazdag, győzelmekben szegény esztendő következett, így a klub most az NB II-re készül.
2023.05.05

Sereghajtók csatájára készül a Kecskeméti NKSE

A Gárdony-Pázmánd NKK elleni megmérettetésen a Kecskemétnek lehetősége nyílik a pontszerzésre, noha a sérülések, illetve a májusi ballagások és érettségi időszak is alaposan megnehezíti Mátrai edző dolgát, fiatal csapata érintettsége okán.
2023.02.01

Hazai pályán folytatja a menetelést a KNKSE

Könnyebb helyzetből is várta már a Kecskemét az aktuális bajnoki fordulót, hiszen a megfiatalított hírös városi alakulat a sérülések, betegségek miatt alaposan megfogyatkozott. Ellenfele, a Szombathely ráadásul tartósan a tabella első felében gyűjti a pontokat; a papírforma alapján a házigazdák pontszerzése bravúr lenne.
2022.11.29

Jó formában utazik Kozármislenybe a KNKSE

Fontos győzelmet szerzett legutóbb a kecskeméti női kézilabdacsapat; Berkes-Kaiser Melittáék a Pénzügyőr csapatát múlták felül egy góllal (31-30), ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. Remélhetőleg a hírös városiak ezzel a diadallal megtörik a jeget, noha roppant erős ellenfélhez utaznak szombaton; a Kozármisleny otthonában bravúr lenne a pontszerzés.