Címke: Kesi Kecskeméti Birkózó Szakosztály
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1527 találat
2024.03.09

Kesi birkózók, címeres mez serdülőben

Erős nemzetközi mezőny, értékes tapasztalatok és egy hely a serdülő válogatottban. A Vasas Birkózó Szakosztálya rendezte az idei év második serdülő válogató versenyét, szabadfogásban, ahol a magyarokon kívül, moldáv, román, ukrán, szlovák versenyzők erősítették a mezőnyt.
2024.02.17

Parádéztak szombaton a KESI birkózói

Ezüst a junior válogatón és éremeső a kicsiknél a Kesi birkózóinak szombati mérlege! Kiskunfélegyházán rendezték az idei év első szabadfogású válogató versenyét a junior (U20) korosztályban, valamint gyermek gálát is rendeztek a "nagyok" mellett a 10 év alatti birkózópalántáknak.
2023.10.10

Sportmagazin: sikert sikere halmoznak a Kesi birkózói

Szinte minden hétvégén versenyeznek és szép eredményeket érnek el a Kesi Kecskeméti Birkózó Szakosztályának fiatal sportolói. Legutóbb a szlovákiai Nyitrán rendezett, meghívásos, Jozef Svitac Emlékversenyen szerepeltek amelyen Bognár Zoltán, Rácz Olivér és Móra Donát aranyérmet, Hornyák Zalán és Szalai Tibor ezüstérmet szerzett, valamint Bognár Balázs ötödik lett. Mindezeken túl, Rácz Olivér a Jozef Svitac különdíj nyertese lett. A sikerek kapcsán volt a KTV Sportmagazinjának vendége hétfőn Horváth András edző.
2023.05.14

Németországban jeleskedtek a KESI birkózói

Nemzetközi birkózótornán vettek részt hétvégén a KESI Kecskeméti Birkózó Szakosztálya birkózói a németországi Angerben. A versenyen az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzőivel közösen 19-en vettek részt. akik mindannyian remekül küzdöttek, és igazi CSAPAT-ként dolgoztak össze,majd végül 6 aranyérmet, 3 ezüst- és 3 bronzérmet nyertek, valamint öten az ötödik helyen végeztek!