Kevés olyan étterem van Kecskemét környékén, ahol a szánkban érezhetjük az igazi vidéki ízt. Az Öreg és Új Tanyacsárda üzletvezetője maga keresi fel a helyi termelőket, tenyésztőket, hogy igazi kapirgálós házi tyúkból készüljön például az isteni újházi tyúkhúsleves. Többek közt ezt is megtudhatják a Kvalitás magazin legfrissebb riportjából!
Kevés olyan étterem van Kecskemét környékén, ahol a szánkban érezhetjük az igazi vidéki ízt. Az Öreg és Új Tanyacsárda üzletvezetője maga keresi fel a helyi termelőket, tenyésztőket, hogy igazi kapirgálós házi tyúkból készüljön például az isteni újházi tyúkhúsleves. Többek közt ezt is megtudhatják a Kvalitás magazin legfrissebb riportjából!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.