Töretlen a Zöldségtermesztési Kutató Intézet Zrt. által előállított paradicsomlé népszerűsége. A cégnél Mészöly Gyula vezetésével indult el a gyümölcs nemesítése, melynek melléktermékévé vált a paradicsomlé. Ez azóta sem változott. Az ország legtávolabbi sarkából is eljönnek Kecskemétre az emberek a friss léért.
Elkezdődött a paradicsomlé szezonja. A 60-as évek óta állítja elő az ételalapanyagnak is számító levet a Zöldségtermesztési Kutató Intézet (ZKI) Zrt. a hírös városban. Azóta az ország több pontjáról érkeznek vásárlók, akik a kecskeméti paradicsom mellett tették le a voksukat.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.