Családi ház égett Kiskunfélegyháza külterületén – Az elmúlt 24 óra Vármegyei eseményei

2024. 06. 15., 19:00
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház csütörtök délelőtt Kiskunfélegyháza külterületén. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek az oltási munkálatok közben egy korábban felrobbant gázpalackot is kivittek a házból. Személyi sérülés nem történt. Az épület lakhatatlanná vált, a lakók rokonoknál lettek elszállásolva. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Árokba hajtott egy személygépjármű csütörtökön délelőtt Rémen, a Petőfi utcában. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Három gépjármű volt érintett abban a balesetben, amely csütörtökön délelőtt történt az 5106-os úton, Foktő közelében. A kalocsai hivatásos tűzoltók egy autót áramtalanítottak, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faág eltávolításához.