Egy ember meghalt, többen megsérültek az 55-ös főúton

KÖZLEMÉNY
2024. 06. 12., 18:38
Két személygépkocsi ütközött frontálisan a vizes úton az 55-ös főút 48-as kilométerszelvényénél, Kisszállás térségében. Elsődleges információk szerint a baleset következtében egy ember életét vesztette, és többen megsérültek.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 19 képet tartalmaz

A rendőrség tájékoztatása szerint az 55-ös számú főúton - Ásotthalom felől Kisszállás irányába - közlekedett 2024. június 12-én 14 óra 35 perckor egy Volkswagen személygépkocsi. A jelenlegi adatok szerint haladása során egy bal kanyarban megcsúszott a jármű, emiatt átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő Nissan autónak.

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók feszítővágóval mentették ki a Nissan sofőrjét, akinek az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. A másik autó sofőrje és utasa megsérült a balesetben. A helyszínre hat mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett. Azonban a helikoptert hamarosan egy közeli balesethez, az 5402-es útra irányították át, ahol négy súlyos sérült ellátása vált szükségessé. Az 55-ös főutat a mentési és helyszínelési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.