Fának ütközött egy autó a 44-es főúton

2023. 11. 11., 14:46
A vizes úton megcsúszott és fának csapódott egy autó a 44-es főúton. A tűzoltók egy embert mentettek ki a gépkocsiból Öcsöd közelében.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 21 képet tartalmaz

Egy személy súlyosan megsérült, amikor fának csapódott egy személyautó az esőben Öcsöd határában, a 44-es főúton. Kunszentmárton felől haladt az autó, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a vizes úton megcsúszott, majd átsodródott a másik oldalra, ahol az árokban lévő fának csapódott, és megpördült. A nagy erejű ütközéstől a kocsi teljesen összetört. Információnk szerint a benne egyedül ülő középkorú férfi beszorult, őt a kunszentmártoni tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a roncsok közül, majd átadták a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt egy időre teljesen lezárták a 44-es főút ezen szakaszát.

Korábban írtuk: Fának csapódott egy személyautó a 44-es főút 55-ös kilométerénél, Öcsöd közelében. A járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző kunszentmártoni hivatásos tűzoltók.