Halálos baleset: négyen megsérültek, egy hölgy a helyszínen szörnyethalt

2023. 07. 07., 11:55
Több mentő, tűzoltó és rendőr érkezett annak a közlekedési balesetnek a helyszínére, ahol két személyautó és egy áruszállító furgon ütközött össze Hódmezővásárhely és Székkutas között a 47 -es főúton.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 34 képet tartalmaz

Értesüléseink szerint mind a három jármű Orosháza irányába közlekedett amikor az elől haladó személyautós be akart kanyarodni egy mellékútra, balra a főúton. A mögötte érkező másik személyautós ezt észlelte, lassításba kezdett , viszont a mögötte haladó kisáruszállító vezetője feltehetőleg ezt későn észlelte. Úgy tudjuk fékezés nélkül csapódott személyautó hátuljába.

Az ütközést követően többen megsérültek, információink szerint négy személyt szállítottak a kórházba a mentők. A középső jármű utasa egy 60 év körüli nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínére érkezett egy mentőhelikopter is.

A kiérkező hódmezővásárhelyi tűzoltók a sérültek kiemelésében és a műszaki mentésben segítettek. A baleseti helyszínelés időtartamára az érintett főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat  szántóföldre terelték.

A pontos körülményeket a rendőrség tovább vizsgálja.