Halálos baleset történt az 5-ös főúton Kecskemét térségében

2022. 12. 28., 14:10
Halálos baleset történt az 5-ös számú főúton Kecskemét térségében december 28-án, szerdán 13 óra körül. Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött. A baleset következtében a személyautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 20 képet tartalmaz

Jelenlegi információink szerint egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Kecskemétnél, az 5-ös számú főút 76-os kilométerénél 2022. december 28-án 13 óra körül.

Budapest felől haladt a kisteherautó, amikor az előtte lévő román rendszámú személykocsi meg akart fordulni a dupla záróvonal ellenére, ekkor ütköztek össze. Az ütközéstől a kisteherautó az út szélére sodródott, míg a személykocsi az út közepén állt meg.

Információnk szerint a személygépkocsiban ülő sofőrt a tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, de életét már a kiérkező mentők sem nem tudták megmenteni. A kocsiban ülő másik két személyt és a kisteherautó vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal és figyelemmel közlekedjenek!