Halálos kerékpárgázolás Kiskunhalasnál

2023. 05. 28., 12:49
Tragikus baleset történt Kiskunhalas határában, a Kunfehértó felé vezető úton, ahol egy szlovák rendszámú sportkocsi gázolt halálra egy idős kiskunhalasi férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 12 képet tartalmaz

Egy idős férfi a kerékpárját tolva akart átkelni az úttesten de nem vette észre a mögötte haladó sportkocsit és eléje lépett. A kiérkező mentők küzdöttek az idős kiskunhalasi férfi életéért, de már nem tudták megmenteni, a A hatóságok a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták, rendőri irányítás mellett halad a forgalom. A baleset pontos körülményeit a kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.  helyszínen meghalt.

A rendőrség tájékoztatása szerint május 28-án 10 óra 45 perc körül az 5412-es út 300-as méterénél eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy 83 éves kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a 23 éves nőt előállítják a rendőrök.