Juszkó Anita, a Sheraton igazgatója volt a Kiemelő vendége

Nemrégiben a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület, Szakmai Munkáért Emlékérmet adományozott Juszkó Anita részére, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége alelnökének, a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont igazgatójának. Ezzel kapcsolatban volt tegnap Kiemelő magazinunk vendége. Elmondta, az egyesület egy szakmai társulás, amely olyan éttermi szakemberekből áll, akik a fiatal hallgatóknak igyekeznek segítséget nyújtani a szakmai munkákban, továbbképzésekben. Mint mondta, az egyesület nagyszerűen mutatja be, hogyan kell csapatban dolgozni, ugyanis az éttermeknél és a szállodákban is nagyon fontos a csapatban való munka. A beszélgetés során elhangzott, fiatal korában imádta azokat a német sorozatokat, melyekben a szállodák, az utazás élménye állt a történet fókuszában és ekkor döntött úgy, hogy a szállodaiparban szeretne elhelyezkedni. Ebben a szakmában egyszerűen nyitottnak kell lenni az újra, elfogadni a változást és, mindig azzal kell foglalkozni, hogy a mostani piaci igény milyen, mondta el Juszkó Anita.
Az utazás mindig egy igény és élmény lesz, azonban a szállodák technológiailag sokat változnak, például már az AI is sok lehetőséget ad számukra.
Mint elhangzott, egyre előkelőbb helyet foglalnak el a vidéki szállások a szálláshelyek között, azonban Kecskemét ebből a szempontból még összetett, ugyanis sok esetben inkább üzleti út miatt érkeznek a városba.
A teljes beszélgetés megtekinthető a Kecskeméti Televízió oldalán.