Ketten haltak szörnyet a brutális balesetben Dunaföldvár határában

2023. 08. 05., 07:28
Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés augusztus 4-én röviddel délután 5 óra előtt. A bejelentő elmondása szerint a 6-os számú főúton haladt Paks irányából Dunaföldvár irányába, amikor a 95-ös kilométerszelvényben az előtte közlekedő személygépkocsi és egy kamion frontálisan ütközött.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 30 képet tartalmaz

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy Peugeot személygépkocsi haladt Paks irányából Dunaföldvár felé, amikor a vele szemben közlekedő kamion eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan összeütköztek.

A kamion a személyautót teljesen maga alá gyűrte, a katasztrófavédelem darujával tudták csak kiszabadítani a felismerhetetlenségig összegyűrődött kocsit. Az autó 27 éves paksi sofőrje kizuhant a három részre szakadt járműből és azonnal szörnyet halt. A kamion 44 éves paksi sofőrjét szintén holtan találták meg az összeroncsolódott fülke alá szorulva. A műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.