Négyen sérültek meg Mindszent közelében

2023. 11. 12., 11:26
Lesodródott az útról egy Volkswagen személyautó Mindszent közelében. A balesetben négyen sérültek meg.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 14 képet tartalmaz

A kiérkező mentőknek több sérültet is el kellett látnia Mindszentnél. Több mentőegység érkezett a baleset helyszínére, mentők, tűzoltók, rendőrök kezdték meg az azonnali felderítést. Úgy tudjuk a Volkswagen személyautó Mindszent irányából haladt Mártély - Hódmezővásárhely felé, amikor egy erősen balra ívelő kanyarban az autó sodródni kezdett. Vezetője, egy fiatal férfi a járművet már irányítani nem tudta, letért az útról, majd egy kerítéssel határolt üres telekre csapódott és felborult.

A becsapódás ereje akkora volt, hogy több fát és kerítést letarolt a jármű. Információink alapján az autóban négyen utaztak, három férfi és egy nő. Az ütközéstől mindenki megsérült, a sérülteket kórházba szállították. Szerencse, hogy az út mentén húzódó kerékpárúton a baleset idején nem közlekedett senki, így nem történt tragédia.

A rendőrség a baleset pontos körülményeit tovább vizsgálja. Úgy tudjuk, hogy feltehetőleg durrdefekt okozhatta a baleset. A helyszínelés időtartamára az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben.