Összeveszett édesanyjával és megszökött otthonról egy tiszakécskei lány

2023. 03. 28., 07:31
Kétségbeesetten keresi lányát a tiszakécskei édesanya. A 15 éves Rozmis Erika Hajnalk megismerkedett egy fiúval, anyukája szerint azóta teljesen kifordult magából. Pár napja megszökött otthonról.
Fotó Facebook, Pintér Erika Hajnalka képe

A 15 éves Rozmis Erika Hajnalkát keresi a fiatal édesanyja, Pintér Erika Hajnalka. A lány titokban tűnt el, napokkal ezelőtt. Anyukájával, nevelőapjával és kisebbik testvérével élt Tiszakécskén - írta meg a Bors.

A lapnak nyilatkozott az aggódó anya, aki aludni sem bír gyermeke eltűnése óta.

– Nagyon nehéz ez a helyzet. Aggódom, mi lehet vele. Tudom, hogy most kamasz és lázad. Csak abban tudok reménykedni, hogy hazajön. Sosem gondoltam volna, hogy velünk ilyesmi megtörténhet"
— mesélte.

Hozzátette, hogy lánya mindig életvidám és mosolygós volt, és nagyon jó volt a kapcsolata az egész családdal. Pár hónapja ismerkedett meg egy fiúval, az anyuka szerint azóta Era teljesen kifordult magából. Beszippantotta őt a telefonja, és mint mondja, mindenkit kizárt az életéből.

– Mielőtt elment, összekaptunk mert elvettem tőle a telefonját. Féltem, hogy elszökik és jogos volt a félelmem. Minden ajtót bezártam, viszont ő kiugrott az ablakon
— mondta a lapnak az anya. A lányát egy autó várta a ház előtt, a fiúval korábban megbeszélhették, hogy érte megy, vagy az öccse telefonjáról szólhatott a szerelmének.

"Megértem, hogy most szerelmes… csak rettegek attól, hogy baja esik" Az anya elérzékenyülve beszélt arról, mennyire félti a lányát: szerinte ez minden anya rémálma, hogy a gyerekével történik valami.

"Szeretném, ha hazajönne. Én megértem, hogy most szerelmes, hiszen fiatal, tini, ez teljesen természetes az ő korában. Csak rettegek attól, hogy baja esik. Nagyon féltem őt" - mondta, majd hozzátette: „Era, kérlek, gyere haza!”

Az anya a Facebookon a következőket írta:

"Eltűnt a lányom, ismeretlen helyen tartózkodik. 15 éves, aki bárhol látta, kérem, szóljon nekem vagy bármelyik rendőrkapitányságnak. Elérhetőségem: 0670-574-8734. A lányom adatai: Rozmis Erika Hajnalka, születési hely és idő: Szentes.2007.04.21.”