Kategória: Rendőrség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
16 találat
2024.04.16

Vonattal menekülő betörőpárost fogtak a lajosmizsei járőrök

Lajosmizsén az egyik vendéglő nyitására készült az üzemeltetője 2024. április 15-én kora reggel, amikor észrevette, hogy valaki lefeszítette az ajtó díszrácsát, az ajtót pedig benyomta. Amikor bentebb is körülnézett, látta, hogy a betörő több mint egy tucat energiaitalt, három üveg gyomorkeserűt, illetve 2 üveg pálinkát és aprópénzt zsákmányolt. Még a fagyasztó tartalmát is megdézsmálta: több kiló húst és 75 doboz készételt vitt el. A kár jelentős, közel 350 000 forint volt.
2024.04.16

172 km/h sebességgel száguldoztak a főúton

Az elmúlt héten négy olyan nap is volt, amikor a gyorshajtók száma jelentősen meghaladta a félezret, közülük volt aki 172 km/h sebességgel száguldozott a főúton, másik sofőr belterületen hajtott a megengedett legnagyobb 50 km/h sebesség helyett 104 km/h-val.
2024.04.04

Közel nyolcmillió forintot keresett a kiskunmajsai díler

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki három éven át „kristály” fantázianéven árult tudatmódosító szereket Kiskunmajsán, amelyből közel nyolcmillió forintot keresett. A férfi kiterjedt vevői körében több kiskorú személy is beletartozott.
2024.04.01

Húsvétkor is csak józanul üljünk a volán mögé!

Soha ne üljön ittasan gépi meghajtású jármű volánja mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet láthatóan ittas személy vezet! Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének sem, hogy ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezessen! - figyelemeztet a rendőrség.
2024.03.27

Részegen randalírozott, hét autót rongált Kecskeméten meg egy kirgiz férfi

A Kecskeméti Járási Ügyészség rongálás bűntette, többrendbeli rongálás vétsége és garázdaság miatt vádat emelt egy kirgiz állampolgárságú férfival szemben, aki egy éjszakai italozást követően Kecskemét belvárosában hat gépjármű szélvédőjét betörte, míg egynek a visszapillantó tükrét rúgta le. A vádlott a hét autóban összesen több mint másfél millió forintot meghaladó kárt okozott.