Videóval szúrt oda a Magyar Közút

2023. 11. 11., 09:14
A Magyar Közút tegnap átállt téli üzemmódra. Ez azt jelenti, hogy a télies időjárás beálltával 0-24 órában, 12 órás váltott műszakokban dolgoznak majd az útüzemeltetési feladatok ellátása érdekében. Mivel a hó (szerencsére) még várat magára, szomorkodni kezdtek mert meglepetéssel készültek az egyik közösségi oldalukon, amivel rendesen odaszúrtak az autós kommentelőknek.

Hó még nincs, téli üzemmód van - kezdte a magyar Közút bejegyzését saját Instagram-oldalán.

"Évtizedek óta szigorúan kőbe vésett dátum nálunk a november 10-e: ekkor állunk át országosan 0-24 órás téli szolgálatra. 🫡 Kérdeztük most is az OMSZ-t, hogy ugyan lesz-e november 10-én tél, de azt mondták, hogy nem. Majdnem szomorúak lettünk, de pont kapóra jött kolléganőnk kislányának Legyen hó cover-je a Jégvarázs című Disney-filmből, amire nagyon szép téli archív videós anyagot vágtunk." - írták a videós bejegyzés elé.

"Ahogy az öreg székely mondaná, majd szólunk, ha lesz változás és jön az igazi tél és majd akkor átvesszük újra a szokásos téli témákat. Addig is kérjük a komment szekciók lelkes posztolóit, nehogy idő előtt kiengedjék a túrjad a havat, nem láttam hókotrót, láttam hókotrót, de felemelt hóekével, bezzeg Ausztriában, majd akkor legyen nagy a szátok mikor leesik 2 centi hó stb. jellegű hozzászólásokat. Érdemes lesz ezeket a jól bevált és építő jellegű kommenteket tartalékolni az első havas napra. Ezúton is köszönjük megértésüket, segítő közreműködésüket!" - zárták a posztot.

Forrás: instagram.com/magyarkozut