Világszenzáció Kiskőrösről

KÖZLEMÉNY
2023. 04. 17., 11:51
Kiskőrös igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen egy új fejlesztési technológiát próbált ki szombaton este a helyi illetőségű Lasershow Hungary International Kft.

Súlyos milliókat fizetnek egy-egy lézer showért a megrendelők, Kiskőrös ajándékba kapta Kovács Tamás vállalkozótól a fantasztikus, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy világszenzációnak számító programot. A lézertechnikában jártas szakember már letette névjegyét a tengeren túl is, hiszen a floridai gitárhotel lézerhúrjait is az Ő cége készítette. Most egy új fejlesztésen dolgoztak, amit élesben, egy igazi show műsorral tettek élményszerűvé. A Petőfi emlékévhez kapcsolódva Petőfi verseket kódoltak az éterbe. Harminc helyi diák, másfél órán keresztül szavalta a nemzet költőjének verseit, melyek elsőként kerültek fel a világűrbe.

A főtéren több százan követték a Petőfi szobortól égbetörő látványt. 

A pazar látványban még a 15-20 kilométerrel arrébb élők is gyönyörködhettek, számos üzenetet kaptak a kiskőrösiek Soltszentimréről, Tázlárról, a szomszédos településekről, hogy ők is látják a nemzeti trikolorban pompázó lézernyalábokat.