45 kiállító, közel 400 látogató - óriási sikert aratott a 8. Dream Day Esküvőkiállítás

2023. 11. 05., 17:25
Közel négyszázan látogattak el a vasárnap megtartott 8. Dream Day Esküvőkiállításra, ahol több mint 45 kiállító képviseltette magát. Az ifjú párok ötleteket meríthettek és óriási kedvezményekben részesülhettek ezen a napon.
A galéria 11 képet tartalmaz

Az esős, borongós idő ellenére a Four Points by Sheraton Holtelbe több százan ellátogattak, hogy részt vehessenek a Dream Day Esküvőkiállításon. A szakma színe-java képviseltette magát ezen a rendezvényen, hogy tapasztalataikkal és tudásukkal segítséget nyújtsanak az ifjú pároknak.

A jegyesek a 8. Dream Day Esküvőkiállításon nem csak tanácsokat kaphattak, hanem direkt erre az alkalomra összeállított akciókban is részesültek.

Nagyon jól sikerült a kiállításunk, több mint 45 szolgáltató képviseltette magát. Gyönyörű szép standokkal és óriási kedvezményekkel várták a párokat. Az esős idő ellenére is több mint 400-an látogattak el hozzánk. Nagyon népszerű volt a nyereményjátékunk is, hiszen az ingyenes belépő mellé mindenkinek adtunk egy tombolajegyet, mellyel részt vehetett a sorsoláson és értékes nyereményekkel gazdagodhattak
— tájékoztatott Kovács Erika, a Dream Day Esküvőkiállítás szervezője.


Az érdeklődők az esküvő minden szegmenséből kaphattak ízelítőt, így bemutatkoztak a ceremóniamesterek, videósok, Dj-k vagy akár az élőzenét szolgáltatók is és persze nem hiányozhattak a szebbnél szebb esküvői ruhák és öltönyök sem.

Kecskemét azonban nem marad esküvőkiállítás nélkül jövőre sem, hiszen Kovács Erika szervező legkésőbb március elején megrendezi a 25. Kecskeméti Esküvőkiállítást a Hotel Három Gúnár Rendezvényházban.