A Richter Flórián Cirkusz bemutatja a vadonatúj Experience című műsorát Kecskeméten is 

KÖZLEMÉNY
2024. 09. 02., 07:15
Csütörtökön Kecskemétre érkezik a Richter Flórián Cirkusz. Vadonatúj Experience című műsorukkal csütörtökön és pénteken egy-egy előadással, szombaton és vasárnak két-két előadással várják a közönséget.
A galéria 11 képet tartalmaz

„Az Experience élményt és tapasztalatot jelent, amely hűen tükrözi törekvéseinket, hiszen előadásainkkal szeretnénk egy csodás és életre szóló élményt nyújtani a közönségünknek!”

A kecskeméti előadások időpontjai:

Szeptember 5. csütörtök: 18:00
Szeptember 6. péntek: 18:00
Szeptember 7. szombat: 15:00 és 18:00
Szeptember 8. vasárnap: 11:00 és 15:00

Helyszín: az Auchan mellett

Idei, új műsorukban most is kiemelt helyet kapnak hazai és nemzetközi rangos díjakkal rendelkező artisták. A cirkusz igazgatója Richter Flórián idén is nagy erőkkel készül műsorszámaira csodás lovaival és Szandrával, az elefánttal. Egyedülálló lovas show a porondon!

A kupolában a levegőben adja elő lélegzetelállító drótszámát a Duo Marin.

A cirkusz motoros ördögei idén is fantasztikus műsorral készülnek, és először Európában a Richter Flórián Cirkuszban debütál a nemzetközi szinten is elismert Los Tiki Takas bohócpáros, akik új köntösbe bújtatják a felhőtlen szórakoztatás élményét. Richter Angelina pedig ismét bemutatja a Magyar Posta Lovas produkcióját, amellyel 2023-ban Guinness rekordot ért el.

Belépőjegyek a helyszínen a cirkusz jegypénztárának nyitvatartási idejében és az előadások előtt a helyszínen is válthatók, valamint online itt vásárolhatók: https://richtercirkusz.livetickethub.hu/browse

Kuponnal a premier napon, csütörtökön, 1-et fizet 2-t kap akció!

A kitűnő bizonyítványért kapott kupon is felhasználható! 

Experience – tapasztald meg a felejthetetlen cirkuszi élményt a Richter Flórián Cirkuszban!

(x)