Április 29-án rajtol a VIII. Szép kihívás

2023. 04. 12., 17:35
Április 29-án, szombaton rendezik meg a VIII. Szép kihívást. A 200 kilométeres kerékpáros teljesítménytúra Kecskemét városa körül zajlik, de a hagyományoknak megfelelően kisebb és nagyobb távok is várják a résztvevőket. A családok 20, a legkitartóbbak pedig közel 270 kilométeren próbálhatják ki magukat.

Évente mintegy 3-400 kerékpáros vesz részt a megmérettetésen, akik közt vannak országúti kerékpárosok, akik a minél gyorsabb teljesítésre törekednek (a Szép kihíváson vagy a Nagyon szép kihíváson), és vannak túrázók, akik a táj szépségeiben gyönyörködnek. Akik pedig gyermekeiket hangolják egy jövőbeni Szép kihívásra, a családi programon vesznek részt. Ami közös bennük, hogy mindannyian imádják a bringázást, és egy remek közösség tagjai, akik széles vigyorral az arcukon rajtolnak, és fáradt, de mosolygós arccal érkeznek a túraközpontba, hogy átvegyék a különleges befutóérmet, és finom falatok mellett meséljék élményeiket társaiknak. A regisztráció mindenki számára kötelező, aki szeretne indulni a VIII. Szép kihíváson, április 23. (vasárnap) éjfélig nevezhet. A nevezési díjból ezúttal a Kecskeméti EGYMI tanulásban akadályozott általános iskolájának fejlesztő, társasjáték és sportesztközeinek beszerzését támogatják.

Szép kihívás (206km):

Kecskemét – Kadafalva – Ballószög – Ágasegyháza – Izsák – Orgovány – Jakabszállás – Fülöpjakab – Kiskunfélegyháza – Tiszaalpár – Lakitelek – Tiszakécske – Kocsér – Nagykőrös – Lajosmizse – Ladánybene – Kunbaracs – Kerekegyháza – Ballószög – Kadafalva – Kecskemét

Térkép ITT!

Nagyon szép kihívás (266km):

A térkép és útvonal ITT! Ez a túra minimum 15 jelentkező esetén indul el!

Szép családi kihívás (20km):

Vezetett MINI túra, hogy a legkisebbek is átélhessék a kerékpározás örömét. Ballószögig a nagy mezőnnyel együtt a lassú rajt örömbringázásában, utána pedig a legbarátságosabb tempóban, a legbarátságosabb hangulatban. A térkép ITT!

Nevezés:

Előnevezés: Kötelező, 2023. április 23. (vasárnap) éjfélig – nevezes.szepkihivas.hu (Az átutalás beérkezési határideje: 2023. április 25. 12h)

Regisztráció a helyszínen: előnevezés megerősítése, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása, itiner felvétele, legkésőbb reggel 7:30-ig a túraközpontban. Túraközpont nyit: reggel 6 órakor.

Túraközpont, rajt- és célterület: Auchan Kecskemét, (hátsó) parkoló (GPS: 46.887186, 19.638669)

További részletek:

szepkihivas.hu
Facebook-oldal: facebook.szepkihivas.hu
Facebook-esemény: 8.szepkihivas.hu