AQUA Gyógyászat - Új egészségközpont a Kecskeméti Fürdőben

2022. 11. 25., 17:21
Új minden eddiginél széleskörűbb egészségügyi szolgáltatást kínáló centrum kezdte meg működését a Kecskeméti Fürdőben. Az AQUA Gyógyászat minden korosztály igényeit képes kiszolgálni, és a társadalombiztosítás által támogatott betegeket is várja.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 26 képet tartalmaz

Az egészen pici gyerekektől az idősekig minden korosztályon átívelő gyógyászati és egészségfejlesztési kínálattal kezdte meg működését az AQUA Gyógyászat a Kecskeméti Fürdőben. A babaúszástól a gyermekfejlesztésen át az ortopédiáig és masszázsig mindent igyekeztek az egészségcentrum megálmodói egy helyre integrálni. Az új gyógyászati központ különlegessége és egyben nagy előnye hangsúlyozta a mai megnyitón dr. Szabó István, hogy az itt dolgozó területek és egyben orvosok, szinte azonnali együttműködésre képesek.

Teszik mindezt úgy, hogy bátran megbízhatnak egymásban, hiszen válogatott szakorvos gárda várja a betegeket. A megnyitón részt vett Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is, aki kiemelte, az önkormányzat egyik fő szerepe a koordinálás, így a város az egészségközpont létrejöttében tevékenyen is tudott segíteni. Ennek eredményeként AQUA Gyógyászat nem csak megfelelő helyhez jutott, de az országban is szinte egyedülállóan komplex szolgáltatás körrel indulhat el. Az új egészségközpontnak mindenki örülhet, hiszen tevékenységének egyik fő pillére lesz a TB támogatott betegek ellátása.