Az év utolsó Bohém Piaca Kecskeméten

KÖZLEMÉNY
2023. 10. 10., 17:06
A Kecskeméti Piac október 15-én, vasárnap, ebben az évben utolsó alkalommal rendezi meg a Budai utcai piac szabadterének hátsó részén 7.00-13.00 óráig a Bohém Piacot a tavalyi séma mintájára, melyen ismét az egyik őszi szezonális termék, a tök érdemelte ki a főszerepet. A rendezvény találóan a „Tökös Vasárnap” nevet kapta.

Az esemény a már megszokott színvonallal várja az érkezőket: hangulatos, most őszi installációval, szelfiponttal, ízletes kóstolókkal, mint a sütőtök lekvár, sülttök, parasztkenyér, fürjtojás vagy a fermentált savanyúság.  A vásáron olyan különleges, igényes kézműves termékekkel találkozhatnak, melyek az ország bármely pontján megállnák a helyüket, vagy akár a határon túl is.

A Bohém Piac évzáró rendezvényének meghívott vendége a Gyopáros Nyugdíjas Egyesület Gyöngyvirág énekkara lesz tangóharmonikás kísérettel. A lelkes énekkar 9.00-11.00 óráig vidám népdalokkal szórakoztatja a közönséget.

A rendezvényeket átható egyedülálló ízléssel megalkotott piaci hangulatok Félix-Nagy Klára dekoratőr- Laradekor- nevéhez fűződnek.

A sikerre való tekintettel a Kecskeméti Piac jövőre is tervezi a Bohém Piac rendezvénysorozat folytatását.

Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet