Bántalmazta és kirabolta volt élettársát

KÖZLEMÉNY
2023. 07. 10., 11:29
Az agresszív férfi a szomszéd utcáig jutott, ahol a kunszentmiklósi rendőrök nyakon csípték.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy 39 éves helybélit 2023. június 9-én reggel rablás, magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt.

A férfi a gyanú szerint megjelent éjszaka volt élettársa házánál, betörte az ajtaja ablaküvegét, majd bement. Az asszony feltehetőleg nem örült a hívatlan vendégnek, akivel ezért veszekedni kezdtek. A nő ugyan többször felszólította, hogy távozzon, de korábbi kedvese nem tágított, sőt, még meg is rúgta az asszonyt. A történteket a páros közös gyermeke is végignézte, aki anyja segítségére kelt, de az apja vele sem volt kíméletes: ellökte.

A bántalmazott szülő ezután az utcára menekült, hogy segítséget kérjen a rendőröktől. Távollétét kihasználta a férfi, magához vette az asszony táskáját és távozni készült. Lánya eközben próbálta visszatartani az apját, de a férfi újból meglökte, majd elszaladt. Ám nem jutott messzire, ugyanis a település járőrei egy utcával odébb elfogták, majd őrizetbe vették. Az agresszív helybélit gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett értékeit megtalálták az egyenruhások és visszaadták.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben bántalmazás – akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak – áldozata, önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, haladéktalanul jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.