Címke: Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
63 találat
2023.11.20

Gyermekjogi világnap – Bullying 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési előadói nem csak a Gyermekjogi világnap ünnepi időszakában, hanem egész évben kiemelten kezelik az ifjúság védelmét, valamint változatos prevenciós eszköztárral szolgálják a fiatalkori bűnelkövetés és áldozattá válás megelőzését.
2023.10.22

Vigyázzunk értékeinkre, rendőrségi felhívás

Bizonyára sokan kihasználják a hosszú hétvégét arra is, hogy meglátogassák a temetőket, rendbetegyék a hozzátartozóik, szeretteik sírját halottak napja előtt. Nem lehet eleget beszélni arról, hogy mire is figyeljünk, sok bosszúságtól, kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat.
2023.10.18

A rendőrök igazán jól festenek

Különleges tárlat nyílt meg ma (szerda) délután egy lenyűgöző helyszínen. A Magyar Festészet Napja alkalmából a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság néhány munkatársa meglepő oldalát mutathatta meg, ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy a Városházán kiállítsák festményeiket. Atárlat „A rendőrök jól festenek” címet viseli.
2023.10.04

Október 4-én ünnepeljük az állatok világnapját!

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, Váróczi-Bakos Rita címzetes rendőr őrnagy és Bozóné Soós Marianna rendőr alezredes, bűnmegelőzési szakelőadó adományozással egybekötött tisztelgő látogatást tett a Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Közhasznú Alapítvány telephelyén az Állatvédelmi Cselekvési Terv szerint az Állatvédelmi Témahét jegyében, az állatok világnapja eseménye kapcsán.