Brutális baleset az M5-ösön: hárman vesztették életüket

2023. 07. 03., 08:11
Három személy halt meg, míg egy gyermek súlyosan megsérült, amikor két autó ütközött össze az M5-ös autópályán, Kecskemétnél, az éjszaka.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 40 képet tartalmaz

Szeged felé haladt a román autó, amikor vezetője elveszítette uralmát a jármű felett, és átrepült a középső szalagkorlátok felett a másik oldalra, ahol frontálisan ütközött a Budapest felé tartó személykocsival. Információnk szerint a világos színű román kocsiban ülő fiatalember és vétlen autóban utazó szintén román vendégmunkások közül a jármű vezetője és női utasa a helyszínen életét vesztette. A vétlen kocsiban még egy gyermek is utazott, ő súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították.

A hatalmas erejű ütközéstől mindkét kocsi totálkárosra tört és még a motorjuk is kiszakadt. A baleset körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja. A helyszínelés és a mentés idejére, közel öt órán át teljesen lezárták az M5-ös Budapest felé vezető oldalának ezen szakaszát, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel, maj az 54-es főútra vezető kijárónál terelték ki a forgalmat.